• ΟΥΚΡΑΝΙΑ
  • ΔΡΟΥΖΟΙ
  • ΣΥΡΙΑ
  • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
ΑΤΤΙΚΗ 20°C
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16°C

Κεντρική πλοήγηση

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • MEDIA
  • LIFESTYLE
  • SPORTS

Κεντρική πλοήγηση

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • MEDIA
  • LIFESTYLE
  • SPORTS
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • AUTO - MOTO
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ρουβίκωνας: Έτοιμοι να πολεμήσουμε στο συλλαλητήριο

ΕΛΛΑΔΑ
  01/02/2018 - 21:45
Και νέες προειδοποιήσεις Ρουβίκωνα για το συλλαλητήριο παρά την εισαγγελική παρέμβαση

Ενημερώθηκε: 01/02/18 - 22:01

Συλλαλητήριο Αθήνας: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποίησε ο «Ρουβίκωνας» για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και αυτό μέσα σε λίγες ώρες προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου,έδωσε παραγγελία στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζητώντας την διενέργεια ερευνάς σχετικά με την επίμαχη ανάρτηση ενός από τα ιδρυτικά μέλη του Ρουβίκωνα στο Facebook που δημιουργεί ερωτήματα και φόβο σχετικά με τα όσα μπορεί να γίνουν στο συλλαλητήριο.Τα μέλη του Ρουβίκωνα όμως δεν πτοήθηκαν και εξέδωσαν και νέα, μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία απειλούν ανοιχτά με...πόλεμο για όσους απειλήσουν τα στέκια τους.

Ρουβίκωνας: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» - «Τι δεν καταλαβαίνετε;» 

 

Μάλιστα αναφέρονται και στο στέκι «Δίστομο», για το οποίο αναφέρει ότι θα υπάρχει «περιφρούρηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όταν λέμε ότι τα «εθνικά ζητήματα» είναι το όπιο του λαού εννοούμε ακριβώς αυτό: μετά από τόσα χρόνια μνημονίων, φτώχειας, κατάργησης θεμελιωδών κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων, αυτό που κατέβασε κόσμο στο δρόμο είναι μια ξαναζεσταμένη σούπα από την δεκαετία του 90, το αν θα υπάρχει ή όχι ο όρος «Μακεδονία» σε ένα γειτονικό κράτος.

Όσοι έχουν την κατάλληλη ηλικία θυμούνται τι έγινε στις αρχές της δεκαετίας των 90ς με το περίφημο Μακεδονικό. Πως, απλά και μόνο για να παίξουν το εκλογικό παιχνίδι στις επερχόμενες εκλογές, τα δύο τότε μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δημιούργησαν αυτή την επικίνδυνη φούσκα. Σε ένα περιβάλλον τότε που τα πρώην σοσιαλιστικά γειτονικά κράτη ήταν υπό διάλυση και ορδές εξαθλιωμένων μεταναστών πέρναγαν τα χιονισμένα βουνά των συνόρων, τότε ακριβώς ήταν που και μια άλλη φούσκα, αυτή της «ισχυρής Ελλάδας», της «Αμερικής των Βαλκανίων» ξεκίναγε την τρελή πορεία της έως το σκάσιμο με τα μνημόνια. Σε αυτή τη συνθήκη φυτεύτηκε ο σπόρος ενός νέου εθνικιστικού πολιτικού περιεχομένου. Βαλκανικοί λαοί άρχισαν πάλι το τραγούδι για ιστορικές κληρονομιές και αλύτρωτες πατρίδες, καραγκιοζιλίκια ένθεν και ένθεν με περικεφαλαίες, αγάλματα του Μεγαλέξανδρου και αυτοκέφαλες ορθόδοξες εκκλησίες να ξεμαλλιάζονται, η χρυσή ευκαιρία για το εθνικιστικό τσίρκο να βρει ένα θεματικό πάτημα στις μάζες αφού η ιδέα ανάκτησης της Κωνσταντινούπολης μάλλον δεν άγγιζε και πολλούς.

Κι όλα αυτά θα ήταν ίσως γραφικά αν δεν συνέβαιναν σε ένα περιβάλλον πολεμικών ανακατατάξεων στα Βαλκάνια που δεν έχουν χάσει την δυναμική τους ακόμα και σήμερα: Μεγάλες Αλβανίες, μεγάλες Βουλγαρίες, Νεοοθωμανισμός, σύνορα με την Σερβία. Τα Βαλκάνια όμως δεν σκοτώνονται ποτέ από μόνα τους. Και εκεί είναι η απάντηση στο γιατί μας σερβίρεται πάλι αυτή η σούπα. ΗΠΑ και Ρωσία δίνουν μάχη ιμπεριαλιστικής επιρροής στη Βαλκανική. Το ΝΑΤΟ που ακόμα έχει το πρώτο χέρι, δεν μπορεί να εξαρτά τους γεωπολιτικούς του σχεδιασμούς από το αν θα συμφωνήσουν Έλληνες και Σλαβομακεδόνες για τις ονομασίες των οικοπέδων. Καμία υπερδύναμη δεν εξάρτησε ποτέ τα συμφέροντα της από τέτοιες λεπτομέρειες. Θέλει λύση άμεσα.

Τόσο ο Σύριζα όσο και ΝΔ, τόσο το δεξιό VMRO όσο και το «Σοσιαλιστικό κόμμα Μακεδονίας» δεν μπορούν, δεν θα μπορούσαν ποτέ να αγνοήσουν την απαίτηση του σημερινού «Μεγάλου Αλεξάνδρου», των ΗΠΑ. Ο δικομματισμός όμως δεν παίζει μόνος του, και οι σπόροι που φυτεύτηκαν το 90 φύτρωσαν ξανά εκτός δικομματικής γλάστρας. Το μακεδονικό στην Ελλάδα παράγει πολιτικό κεφάλαιο. Και το κεφάλαιο κάποιος το καρπώνεται. Με ιδιαίτερη ετοιμότητα μια σειρά ακροδεξιών παραγοντίσκων απευθύνθηκαν στον εθνικό κορμό διαβλέποντας μια πρωτοφανή ευκαιρία από παραγοντίσκοι να γίνουν μεγαλοπαράγοντες. Γρήγορα η Χρυσή Αυγή και άλλοι φασίστες που μυρίστηκαν αίμα έτρεξαν από πίσω. Τελευταία τα δύο μεγάλα κόμματα πλασαρίστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν.

Ο Σύριζα θέλοντας να εισπράξει την φρίκη ενός αστικού μεσαίου χώρου από την ακροδεξιά ασχήμια, η δεξιά για να τσιμεντώσει την κυριαρχία της στο δεξιό φάσμα αντιπαλεύοντας ή διαπραγματευόμενη με τους άλλους παράγοντες. Μια μάχη επιρροής, αυτό είναι που συμβαίνει πίσω από τα νέα επεισόδια του Μακεδονικού. Επιρροής υπερδυνάμεων και επιρροής «βλαχοδημάρχων». Ένα ενδοεξουσιαστικό παιχνίδι μεγάλων και μικρών εξουσιαστών Σε αυτό το παιχνίδι γίνονται ντεκόρ όλοι όσοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια.

Το συλλαλητήριο της Θεσ/νίκης αν και μια σκιά από το αντίστοιχο πριν δεκαετίες για το ίδιο θέμα ήταν ιδιαίτερα μαζικό. Συγκέντρωσε όλο το πατριωτικό φάσμα, κομμάτια από κάθε τμήμα αυτού που λέγεται εθνικός κορμός. Ασφαλώς και η μεγάλη πλειοψηφία όσων συμμετείχαν δεν ήταν ούτε φασίστες, ούτε ναζί, ούτε καν εθνικιστές, αν τουλάχιστον θέλουμε να διατηρήσουμε την διακριτότητα των εννοιών στον πολιτικό διάλογο. Σε τέτοια γεγονότα όμως το ένα ερώτημα είναι «Ποιοι συμμετέχουν» και το άλλο «ποιοι έχουν το πάνω χέρι». Στο συλλαλητήριο αυτό, όπως και σε αυτό της Κυριακής 4/2, το πάνω χέρι, αυτό που λέμε πολιτική και ιδεολογική ηγεμονία, το έχει η άκρα δεξιά.

Από την οργάνωση, τα συνθήματα, τις συμπληρωματικές ατζέντες, λίγες χιλιάδες ακροδεξιών που ξέρουν τι θέλουν ηγεμονεύουν εκατοντάδες χιλιάδες άλλων και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Στα «εθνικά ζητήματα» υπάρχουν πάντα οι στρατηγοί και το κρέας για τα κανόνια. Ακόμα κι αν πρόκειται για επικοινωνιακές φούσκες.

Η ακροδεξιά ηγεμονία εκφράστηκε και με υλικούς όρους: συμμορίες ακροδεξιών, από διάφορα μαγαζιά και ηγέτες-παραγοντίσκους, ξεχύθηκαν στη θεσ/νίκη. Μια καμένη κατάληψη ήταν η κορωνίδα των επιθέσεών τους ενάντια σε ένα κόσμο που βγήκε στον δρόμο γιατί δεν έχει ξεχάσει την ιστορία του ίδιου του τόπου που ζει. Ενός τόπου βαμμένου με το αίμα των λαών για ιστορικές κληρονομιές, μεγαλοϊδεατισμούς και τα σχέδια κρατών και υπερδυνάμεων. Ενός τόπου που ξέρει τι σημαίνει πόλεμος, προσφυγιά, εθνοκάθαρση. Ο εμπρησμός της «λιμπερτάτια» ήταν μια ακόμα φασιστική μαχαιριά στην κοινωνική βάση.

Εισαγγελική παρέμβαση για την προειδοποίηση Ρουβίκωνα ότι θα χυθεί αίμα

«Μαριονέτες του φασισμού»
Και για όσους προσβληθούν που τους λέμε πρακτικά μαριονέτες του φασισμού μέσα σε αυτά τα συλλαλητήρια, ας μας απαντήσουν: ποιοί από όσους συμμετέχουν σε αυτά καταδίκασαν χωρίς αστερίσκους τις φασιστικές επιθέσεις; Ποιοι διαχώρισαν καθαρά την θέση τους; Ακόμα και το αστικό κόμμα της ΝΔ, που τόσο νοιάζεται για την «βία και ανομία» δεν βρήκε μισή κουβέντα να πει. Όσοι πάτε στα συλλαλητήρια αφήστε τις αυταπάτες σας στο σπίτι και πάρτε τη σφουγγαρίστρα.

Από εκεί και πέρα δικαίωμα είναι οποιουδήποτε να συγκεντρωθεί και να ζητήσει ότι θέλει για το πως θα ονομάζεται το δικό του ή το οποιοδήποτε κράτος. Δικαίωμα είναι κι αυτών που δεν πατάνε την μπανανόφλουδα να συγκεντρωθούν και να καταγγείλουν και μια ακροδεξιά ηγεμονία, και ένα πολιτικό παιχνίδι παραγόντων, και ένα εθνικιστικό πολιτικό περιεχόμενο.

Το πρόβλημα αρχίζει έξω από το συλλαλητήριο αλλά είναι προϊόν του. Η ακροδεξιά ηγεμονία ξέρει το ίδιο καλά με εμάς πόσο φούσκα είναι όλο αυτό. Γιαυτό και θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ευκαιρία να δείξει μια σκιά πολλαπλάσια από το μπόι της. Θα βγει να λύσει λογαριασμούς, να εκδικηθεί για ήττες, να πάρει πίσω τα χαμένα της, να δημιουργήσει ένα δικό της momentum. Αυτό έκανε στην Θεσ/νίκη, αυτό θέλει να κάνει και στην Αθήνα.

«Έτοιμοι για πόλεμο»
Απέναντί της στις 4/2 θα βρει τον κόσμο του αγώνα: είτε με τη μορφή της συγκέντρωσης στα Προπύλαια, είτε με περιφρουρήσεις ελεύθερων χώρων, είτε ως επαγρύπνηση. Το τι θα διαλέξει ο καθένας/μια είναι υπόθεση του/της, σημασία έχει να διαλέξει κάτι. Εκείνη την μέρα, την Κυριακή 4 Φλεβάρη όλος ο κόσμος του αγώνα, αναρχικοί, κομμουνιστές, αριστεροί… όλοι οι αντιφασίστες όπως κι αν προσδιορίζονται δεν μπορούν να κάτσουν σπίτι τους επιτρέποντας στην ακροδεξιά να προσπαθήσει να ξαναπατήσει πόδι στο πεζοδρόμιο, να σύρει πίσω της χιλιάδες ανενόχλητη.

Εμείς ως Ρουβίκωνας επιλέξαμε την Κυριακή 4/2 να υπερασπιστούμε το στέκι Δίστομο και την αντιφασιστική πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα. Ξέρουμε πόσο ενοχλεί τον φασισμό η απώλεια του «κάστρου» που με τόση χαρά του αναγνώριζαν οι καθεστωτικοί παράγοντες, από πολιτικούς ως ΜΜΕ. Την «μέρα της δόξας» για την ακροδεξιά εμείς αυτό το καρφί στο μάτι της που λέγεται Άγιος Παντελεήμονας θα το σπρώξουμε ακόμα βαθύτερα. Σύσσωμη η συλλογικότητά μας όσο και αποφασισμένη θα σταθεί δίπλα στους συντρόφους του Διστόμου και καλεί όποιον και όποιαν θεωρεί ως κυρίαρχη την ανάγκη ανοιχτής προστασίας ενός από τα νικηφόρα μέτωπα του αντιφασιστικού αγώνα της προηγούμενης περιόδου, να έρθει και να στηρίξει. Πρέπει όμως να ξέρει ότι η παρουσία εκεί έχει έναν σκοπό: αν οι φασίστες έρθουν θα πολεμήσουμε. Όσο μακριά κι αν χρειαστεί να φτάσουμε. Ούτε κομπάζουμε, ούτε λέμε απειλές στον αέρα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα κάνουμε τα πάντα. Κι εκτός από το να το ξέρουν αυτό όσοι/ες θέλουν να στηρίξουν συμβουλεύουμε τον φασισμό να το λάβει υπόψη του κι αυτός: αν δεν θέλετε να ματώσετε σοβαρά φασίστες, καλύτερα ξεχάστε την ιδέα του Άγιου Παντελεήμονα. Ξεχάστε την ιδέα να πατήσετε πόδι σε απελευθερωμένους χώρους, σε καταλήψεις, στέκια, σε αντιφασιστικά εδάφη»

Tags
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 4/2
ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ
FACEBOOK
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΣΤΕΚΙΑ
ΣΤΕΚΙ ΔΙΣΤΟΜΟ

Ροή Ειδήσεων

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 20:38

    Θρήνος στα Βορίζια μετά το αιματοκύλισμα: «Άνδρα μου πού είσαι; Σε φάγανε... δεν μπορώ, πονώ» - Ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ

  • SPORTS
    01/11/25 - 20:29

    Άρης-ΠΑΟΚ 73-78: Του... έκλεισε το σπίτι

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 20:19

    Βρετανία: Πρώην εισαγγελέας ζητά να επανεξεταστεί η υπόθεση Άντριου μετά τις νέες αποκαλύψεις

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 20:13

    Η πρώτη χώρα στον κόσμο που απαγορεύει το κάπνισμα σε όσους έχουν γεννηθεί μετά το 2007

  • SPORTS
    01/11/25 - 19:54

    Βόλος - Παναθηναϊκός 1-0: Δεν σκόραρε και το πλήρωσε

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    01/11/25 - 20:05

    Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για ειρήνη και ευημερία στη Μέση Ανατολή

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 20:00

    Ο ρόλος των ξένων δυνάμεων στην τραγωδία του Σουδάν

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 19:07

    Πώς φτάσαμε στο μακελειό στα Βορίζια: Ένα σπίτι και ο «πόλεμος» δύο οικογενειών

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 19:47

    Σημαντικό πλήγμα των Ουκρανικών δυνάμεων σε αγωγό πετρελαίου κοντά στη Μόσχα

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    01/11/25 - 19:41

    Οι πρώτες φωτογραφίες της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Ελλάδα

  • SPORTS
    01/11/25 - 19:39

    La Liga: Πάρτι της Ατλέτικο απέναντι στη Σεβίλλη του Ματίας Αλμέιδα

  • SPORTS
    01/11/25 - 19:24

    Premier League: «Σκόνταψε» η Γιουνάιτεντ - Δεν σταματά πουθενά η Άρσεναλ

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 19:35

    Διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του κυβερνήτη του Ρίο ντε Τζανέιρο μετά από αιματηρή έφοδο της αστυνομίας

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 19:18

    Ένταση προς το τέλος της εκδήλωσης για την Κίμπερλι Γκιλφόιλ - 14 προσαγωγές

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 19:14

    Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας στη Σαλαμίνα

  • ΤΟΥΡΚΙΑ
    01/11/25 - 19:02

    Τουρκία: 550.000 Σύροι πρόσφυγες επέστρεψαν στη χώρα τους μετά την πτώση του Άσαντ

  • ΚΥΠΡΟΣ
    01/11/25 - 18:40

    Κύπριοι μαθητές εγκλωβισμένοι στην Τανζανία εν μέσω αιματηρών ταραχών - Πληροφορίες και για Έλληνες

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 18:50

    Ο Τζολάνι αναμένεται να επισκεφτεί την Ουάσινγκτον

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    01/11/25 - 18:49

    Κύκλοι ΔΥΠΑ για επίδομα μητρότητας: Καμία μητέρα δικαιούχος δεν θα το στερηθεί

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    01/11/25 - 18:44

    Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Την Τρίτη υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Κωνσταντίνο Τασούλα

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 18:29

    «Σημείο καμπής» για τις σχέσεις με την Κίνα χαρακτήρισε ο Καναδός πρωθυπουργός τη συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 18:03

    Κίεβο: «Δύσκολη και δυναμική» η κατάσταση στο Ποκρόβσκ - Παραδίδονται οι Ουκρανοί στρατιώτες

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 18:02

    Προφυλακίστηκε 38χρονη γυναίκα για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 17:55

    Βεντέτα στα Βορίζια: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το αιματοκύλισμα

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 17:51

    Ρωσία: Η αποστολή των αμερικανικών Tomahawk στην Ουκρανία δεν θα επιλύσει τον πόλεμο

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    01/11/25 - 17:48

    Τριμερής για την ενέργεια: Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ συζητούν με ΗΠΑ για την Ανατολική Μεσόγειο

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 17:39

    Πότε και πού χαλάει ξανά ο καιρός με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 17:30

    Βόρεια Μακεδονία: Διεξάγεται την Κυριακή ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    01/11/25 - 17:25

    ΥΠΑΝ σε Δούκα για ηλεκτρικά πατίνια: Ας καταλάβει ότι είναι δήμαρχος και όχι υποψήφιος δελφίνος του ΠΑΣΟΚ

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 17:14

    Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές τίμησαν τους νεκρούς στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ - Η συγνώμη του Βούτσιτς

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 17:10

    Συναγερμός στο Ηράκλειο: 22χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του με τραύμα από όπλο

  • ΑΜΥΝΑ
    01/11/25 - 17:00

    98 ΑΔΤΕ : Αποκαλυπτήρια προτομής του πεσόντος στη Μάχη της Κρήτης Ευέλπιδος Ι Τάξεως Γ. Κουβελίδη στο Πολιχνίτο Λέσβου

  • ΑΜΥΝΑ
    01/11/25 - 17:00

    Κ. Τασούλας : Συνάντηση και ενημέρωση με αντιπροσωπεία του νέου ΔΣ της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας

  • ΑΜΥΝΑ
    01/11/25 - 16:52

    ΓΕΑ : Κλήρωση για τις πτήσεις μαθητών με εκπαιδευτικά αεροσκάφη της ΠΑ – Ανάπτυξη εκθεσιακού περιπτέρου στον Σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα»

  • ΑΜΥΝΑ
    01/11/25 - 16:44

    1 Νοεμβρίου 1920 : Ο Βενιζέλος διοργανώνει εκλογές, εν μέσω Μικρασιατικής εκστρατείας, πιστεύοντας πως θα τις κερδίσει αλλά τις χάνει!

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 16:41

    ΕΛΤΑ: Κλείνουν άμεσα μόνο τα καταστήματα σε αστικά κέντρα και πρωτεύουσες νομών - Παράταση τριών μηνών για την περιφέρεια

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 16:33

    Η ασυνήθιστη στρατηγική του Τραμπ σε θέματα δασμών θέτει τους συμμάχους της Αμερικής σε μια σχεδόν αδύνατη κατάσταση

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 16:25

    Η βεντέτα δύο οικογενειών αιματοκύλησε τα Βορίζια – Κλιμάκιο της ΕΚΑΜ μόνιμα στο χωριό

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 16:17

    Καραμπόλα στην Πατρών – Πύργου με επτά τραυματίες

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 16:14

    Ινδία: Εννέα νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε συνωστισμό σε ινδουιστικό ναό

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 16:10

    Φεύγουν από τα μπλόκα οι κτηνοτρόφοι μετά το μακελειό στα Βορίζια

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    01/11/25 - 16:06

    Με γκρίνιες αρχίζει η συζήτηση για το Συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ - Δευτέρα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 15:14

    Ευλογιά αιγοπροβάτων: Παρανομίες, μη εγκεκριμένα εμβόλια και αδήλωτες εκτροφές με κρούσματα - Αυτά αναφέρει η ΕΕΕΔΕΕ

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 15:12

    Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τη δολοφονία στην Κίσσαμο

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 15:12

    Λαύριο: Προθεσμία πήρε ο 72χρονος προπονητής βόλεϊ που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 15:09

    Μελόνι εναντίον δικαστών «στη μάχη του δημοψηφίσματος»

  • ΔΙΕΘΝΗ
    01/11/25 - 15:03

    Τι θα συμβεί αν δεν υπάρξει δάνειο για την Ουκρανία;

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 14:29

    Αναβίωσε η βεντέτα στα Βορίζια με 2 νεκρούς από πυροβολισμούς – Αντίποινα για βόμβα σε υπό κατασκευή σπίτι

  • ΕΛΛΑΔΑ
    01/11/25 - 14:51

    Ξεκινά η αποξήλωση του ανενεργού δικτύου τρόλεϊ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    01/11/25 - 14:55

    Έφτασε στην Αθήνα η Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Κεντρική πλοήγηση

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • MEDIA
  • LIFESTYLE
  • SPORTS

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • ΑΘΗΝΑ
    • Εφημερεύοντα Νοσοκομεία
    • Εφημερεύοντες ιατροί
    • Εφημερεύοντα φαρμακεία
    • Κυκλοφοριακός χάρτης
    • Αστικές συγκοινωνίες
    • Παρατηρητήριο υγρών καυσίμων
    • Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
    • Λιμάνια
    • Marine Traffic
    • Ράδιο Ταξί
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • Εφημερεύοντα Νοσοκομεία
    • Εφημερεύοντες ιατροί
    • Εφημερεύοντα φαρμακεία
    • Αστικές συγκοινωνίες
    • Αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Newsletter

© 2025 ThePressRoom

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.