Σεισμός Κως: Αυτοί είναι οι πολυτραυματίες από τον φονικό σεισμό της Κω (ΦΩΤΟ)

Σεισμός Κως: Αυτοί είναι οι πολυτραυματίες από τον φονικό σεισμό της Κω (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 21/07/17 - 14:07

Σεισμός Κως: Στην Κρήτη μεταφέρθηκαν οι τέσσερις που φέρουν πολλαπλά και σοβαρά τραύματα από τον φονικό σεισμό έντασης 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε το νησί.

Οι τέσσερις πολυτραυματίες έφτασαν λίγο μετά τις 10.30 στο ΠΑΓΝΗ, και τους παράσχεται η απαραίτητη φροντίδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για δύο Έλληνες και δύο τουρίστες, ηλικίας από 22 έως 28 χρόνων οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά την ώρα που διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κρήτης, Μάγδας Ζεάκη τα περιστατικά αφορούν «έναν τραυματία που φέρει υπαραχνοειδής αιμορραγία στον εγκέφαλο και είναι διασωληνομένος, ένας ακρωτηριασμός κάτω άκρου από το σημείο της κνήμης, ένας καταγματίας κι ένας με πρόβλημα στον οφθαλμό».

Oτουρίστας που έχει υποστεί ακρωτηριασμό φέρει τραύματα και στο δεύτερο πόδι του, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του διασωληνωμένου.

«Αυτή την ώρα ο τραυματίας με τον ακρωτηριασμό έχει εισαχθεί στο χειρουργείο όπου και πραγματοποιείται επέμβαση ενώ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μεταφέρθηκε ο διασωληνωμένος.

Αυτά τα δύο περιστατικα είναι και τα σοβαρότερα και είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα», επεσήμανε σχετικά ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεισμός Κως: Δύο νεκροί τουρίστες και δεκάδες τραυματίες από τα 6,4 Ρίχτερ που έπληξαν το νησί