Σοκάρει το βίντεο με τροχαίο στο Ρέθυμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΡΟΧΑΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Ενημερώθηκε: 22/02/20 - 19:26

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από ενός τροχαίου ατυχήματος στο Ρέθυμνο, που ευτυχώς δεν είχε τραγική καταληξη. με θύματα μια μητέρα με το παιδί της.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στη Λεωφ. Εμμανουήλ Παχλά, όταν μια μητέρα με το παιδί της, προσπάθησαν να περάσουν το δρόμο απέναντι, τη στιγμή που η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω λεωφορείου που είχε σταματήσει στο σημείο, με αποτέλεσμα να μη δουν το αυτοκίνητο που ερχόταν, και ο ίδιος ο οδηγός του αυτοκινήτου να μην είναι δυνατό να δει την προσπάθεια διέλευσης του δρόμου από τη μητέρα και το παιδί παρά μόνο την τελευταία στιγμή.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο οδηγός χτυπάει με το αυτοκίνητο τους δύο πεζούς, οι οποίοι τινάζονται στον αέρα και πέφτουν λίγα μέτρα πιο κάτω στο οδόστρωμα:

 

Αποκλειστικές πληροφορίες των Παραπολιτικών Κρήτης, αναφέρουν πως η μητέρα αλλά και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο ώστε να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια και αργότερα βρισκόταν στο νοσοκομείο μαζί τους μέχρι να ενημερωθεί πως η κατάσταση της υγείας και των δύο δε διατρέχει κανένα κίνδυνο. Το μικρό κοριτσάκι πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: parapolitikakritis.gr