Στάση εργασίας σε όλα τα κανάλια την Τετάρτη (14/3) για το κλείσιμο του Mega

Κλείσιμο Mega: Τετράωρη στάση εργασίας στα κανάλια κήρυξαν για την Τετάρτη (14.03.2018) οι ενώσεις στον χώρο του τύπου
Ενημερώθηκε: 13/03/18 - 19:52

Τετράωρη στάση εργασίας στα κανάλια κήρυξαν για την Τετάρτη (14.03.2018) οι ενώσεις στον χώρο του τύπου, για το οριστικό "λουκέτο" στο MEGA.

Με ανακοίνωσή τους νωρίτερα, ζήτησαν από τους μετόχους να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα ώστε να μην κλείσει το κανάλι.Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, και την απόφαση πήραν οι ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ.

Ενώσεις Τύπου για κλείσιμο Mega: Οι μέτοχοί του δεν μπορούν να παραμένουν άλλο αμέτοχοι

 

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΗΕΜΘ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 της Τετάρτης, 14 Μαρτίου 2018 για όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τηλεόρασης που εργάζονται στην ΕΡΤ (και στην ΕΡΤ-3) και στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (Alpha, Antenna, Μακεδονία, ΣΚΑΙ, STAR, EPSILONTV και ΑΡΤ), σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό “MEGA” μετά την απόφαση του ΕΣΡ να ρίξει «μαύρο» στο κανάλι.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το ΕΣΡ έριξε «μαύρο» στο Mega

 

Οι Ενώσεις των εργαζομένων δηλώνουν πως θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια, που έστω και την ύστατη στιγμή, θα δίνει προοπτική σωτηρίας στο κανάλι».