Στον Άρειο Πάγο ο Β. Στίγκας - Ανακάλεσε τις κατηγορίες και κάλεσε πίσω τους διαγραφέντες βουλευτές

 
v stigkas

Ενημερώθηκε: 05/09/23 - 09:09

Μετά τον πολύμηνο καβγά για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στους Σπαρτιάτες και κατά συνέπεια την κρατική χρηματοδότηση, χτες βράδυ τα «βρήκαν» με τον μεν Β. Στίγκα να παίρνει πίσω τις κατηγορίες περί Greek Μafia, τους δε μπροστινούς του Κασιδιάρη να επιστρέφουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα.

Και αυτά λίγες ώρες πριν καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας. Πιο αναλυτικά ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» θα παρουσιαστεί στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα προκειμένου να καταθέσει για τις καταγγελίες του περί περί Greek Μafia

Λίγες ώρες νωρίτερα όμως, και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας, με ανακοίνωσή του, ο Βασίλης Στίγκας ανασκεύασε τις κατηγορίες για τους διαγραφέντες βουλευτές, καλώντας τους να επιστρέψουν.

Ο Β. Στίγκας, απευθυνόμενος ονομαστικά στους διαγραμμένους απ' την ΚΟ των «Σπαρτιατών» βουλευτές Γ. Δημητροκάλλη, Χ. Κατσιβαρδά και Γ. Κόντη, ανέφερε ότι «κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της ΚΟ σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας».

Κατά πληροφορίες το αίτημά του θα γίνει δεκτό απ' τους βουλευτές που αναμένεται να ανακοινώσουν την επανένταξή τους στους «Σπαρτιάτες» σήμερα. Άγνωστο αν θα τους ακολουθήσει ο Κ. Φλώρος, ο οποίος χτες γνωστοποίησε την αποχώρησή του απ' την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιδρώντας στην καταγγελία Στίγκα ότι βουλευτές του κόμματός του «καθοδηγούνται από εξωθεσμικά κέντρα» φωτογραφίζοντας ευθέως τον Κασιδιάρη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ