Συνέλαβαν τον εμπρηστή του Μαραθώνα: Σοκ από την ομολογία του

Σοκάρει η ομολογία του εμπρηστή στον Μαραθώνα που έβαζε φωτιές την ώρα που καιγόταν το Μάτι
Ενημερώθηκε: 01/08/18 - 19:48

Συνελήφθη ένας 35χρονος άνδρας από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού,η δράση του οποίου έλαβε δράση και κατά την εβδομάδα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.   

Το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρει ότι είναι υπεύθυνος για τουλάχιστον πέντε εμπρησμούς στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα, κάποιοι από τους οποίους πραγματοποιούνταν την στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ύστερα από πληροφορίες, αλλά και μια άγρια καταδίωξη συνελήφθη τα ξημερώματα, λίγα λεπτά αφότου είχε βάλει μια ακόμα φωτιά σε οικόπεδο στην περιοχή Ριζάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Ωστόσο, η πρώτη ομολογία του σοκάρει, καθώς φέρεται να δήλωσε ότι… «του άρεσε να βάζει φωτιά και να παρακολουθεί τους πυροσβέστες να τρέχουν να την σβήσουν»!

Συνολικά ο 35χρονος, είχε βάλει πέντε φωτιές με αναπτήρα, σε ξερά χόρτα, μέσα σε οικόπεδα στην περιοχή Ριζάρη, δύο από τις οποίες στις 26 Ιουλίου...

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Συνελήφθη σήμερα 1 Αυγούστου, από υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ημεδαπός Π.A. του N. ετών 35, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και για απείθεια προς τις διωκτικές αρχές, για πέντε πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε οικοπεδικούς χώρους το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου 2018, στην περιοχή Ριζάρη, του Δήμου Μαραθώνα, στο Νομό Αττικής. Ο προαναφερόμενος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».