Συνελήφθη ο διακινητής που προκάλεσε το δυστύχημα στον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη ο διακινητής που προκάλεσε το δυστύχημα στον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης
Ενημερώθηκε: 29/09/19 - 16:28

Ένας 64χρονος άνδρας είναι το θύμα στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Καβάλας, στο ύψος του Αγ. Βασιλείου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε δέχθηκε σφοδρό χτύπημα από αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος Μολβαδός και μετέφερε δώδεκα αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο 25χρονος Μολδαβός  συνελήφθη, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δώδεκα αλλοδαποί που επέβαιναν στο πρώτο όχημα και μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο να εξέρχεται από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Προφήτη, το οποίο κινούμενο προς την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο 64χρονος.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν φθορές σε τρίτο αυτοκίνητο που κινείτο στην ίδια οδό.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δώδεκα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, οπότε και συνελήφθη.

Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria