Τέλη κυκλοφορίας 2018: Σενάρια για πιθανή παράταση των τελών κυκλοφορίας

Τέλη κυκλοφορίας 2018: Σενάρια για πιθανή παράταση των τελών κυκλοφορίας
Ενημερώθηκε: 28/12/17 - 14:40

Τέλη κυκλοφορίας 2018: Με τον στόχο για έσοδα να βρίσκεται στο 1,1 δις ευρώ, λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας 2018 για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. 

Με τους ιδιοκτήτες οχημάτων να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς ασφυκτιούν από τις φορολογικές υποχρεώσεις που υπολείπονται μέχρι τέλους της χρονιάς, το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2017 θα αποφασιστεί εάν θα δοθεί τελικά παράταση στην εξόφληση των τελών κυκλοφορίας για το 2018.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στον Realfm, «αύριο Παρασκευή θα εξεταστεί εάν θα δοθεί παράταση στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας.  Θα συζητήσουμε τελευταία στιγμή εάν χρειάζεται να δώσουμε παράταση. Δεν έχουμε μέχρι στιγμής αποφασίσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Στην περίπτωση που ο υπόχρεος δεν καταβάλει το ποσό (με βάση την Ταυτότητα Οφειλής από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ), θα υποχρεωθεί να πληρώσει διπλάσιο ποσό των αναλογούντων τελών. Στα γκισέ (τράπεζες, ΕΛΤΑ κ.λπ.) οι πληρωμές γίνονται έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και απαιτούν προμήθεια έως 2 ευρώ.