Τελευταίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη - Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου  της

Τελευταίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη - Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου  της
Τελευταίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη - Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου  της
Τελευταίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη - Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου  της
Τελευταίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη - Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου  της
Ενημερώθηκε: 10/01/18 - 16:43

Εκατοντάδες κόσμου βρίσκονται αυτή την ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κατοχής για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στην αδικοχαμένη Ειρήνης Λαγούδη. Τα παιδιά της, συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί, σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία με τα ερωτηματικά να παραμένουν. 

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου 44χρονης Ειρήνης . Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Συγκεκριμένα, με τη μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στους αεροφόρους αγωγούς, δηλητήριο, μονοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από την καύση μαζούτ ή ντίζελ.

Όσον αφορά το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν είναι τυχαίο καθώς όπως προκύπτει από μαρτυρική κατάθεση φίλου της, όταν η 44χρονη γυναίκα ήθελε να ηρεμήσει, πήγαινε εκεί παρέα με τον φίλο της. Η οικογένειά της δεν γνώριζε ότι η Ειρήνη κάποιες φορές επέλεγε να απομονωθεί με αυτό τον τρόπο.

 Αυτοκτονία «δείχνει» ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι η εικόνα της 44χρονης «δείχνει» αυτοκτονία, τίποτα όμως δε μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν δεν βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει σε περίπου 3 εβδομάδες. Οι συγγενείς πάντως της 44χρονης λένε ότι η γυναίκα δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει και εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε.

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ξεσπά ο αδερφός: Δεν αυτοκτόνησε, την σκότωσαν!

Η σχέση της με παντρεμένο μεγαλογιατρό

Κρίσιμο μα συνάμα σκοτεινό σημείο το γεγονός ότι η άτυχη μητέρα είχε συνάψει σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό. Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι συναντιόταν συχνά με την 43χρονη. Όμως εκείνη ήθελε κάτι περισσότερο. Εφτασε στο σημείο μάλιστα, την παραμονή των Φώτων, να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του γιατρού και αφού της αποκάλυψε τα πάντα, της ζήτησε να του δώσει διαζύγιο ώστε να τον παντρευτεί εκείνη.

Ο γιατρός τότε πήρε τη γυναίκα του και έφυγε για τον Πύργο από όπου κατάγεται εκείνη, αλλά λίγες ώρες μετά επέστρεψε μόνος του στο Μεσολόγγι για να συναντηθεί με την Ειρήνη, από την οποία της ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσει.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την συνάντηση  η 44χρονη εξαφανίστηκε.

Τα δύο sms που έστειλε η 44χρονη πριν βρεθεί νεκρή

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το πρώτο λακωνικό sms το οποίο έστειλε η Ειρήνη Λαγούδη πριν φύγει από την ζωή, είχε αποδέκτη τον γιατρό με τον οποίον διατηρούσε σχέση, γράφοντάς του «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή». Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο γιατρός ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία του Μεσολογγίου.

 Το επόμενο γραπτό μήνυμα, η ίδια το έστειλε σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς.