Θεόφιλος Σεχίδης: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του

Θεόφιλος Σεχίδης: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του
Ενημερώθηκε: 12/02/19 - 15:00

Ανακοπή καρδιάς, είναι η πιθανή αιτία θανάτου του Θεοφίλου Σεχίδη που βρέθηκε νεκρός στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια, ήταν υπέρβαρος και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Την ώρα του μπάνιου σήμερα το πρωί παρουσίασε δυσκολία αναπνοής. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Κρατουμένων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού νοσηλευόταν από το 2001 ενώ για τα ακριβή αίτια του θανάτου του απαντήσεις θα δοθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε ΕΔΩ ποιος ήταν ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο μακελάρης της Θάσου που έσφαξε 4 μέλη της οικογένειας του... ακούγοντας κλασική μουσική!

 

Πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης, γνωστός και ως ο μακελάρης της Θάσου

1

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 46χρονος ισοβίτης Θεόφιλος Σεχίδης, γνωστός και ως μακελάρης της Θάσου. Συγκεκριμένα, σήμερα νωρίς το πρωί εντοπίστηκε  από συγκρατούμενούς του νεκρός στα λουτρά του ψυχιατρείου κρατουμένων του Κορυδαλλού, την ώρα του μπάνιου. 

Ο Θ. Σεχίδης τον Αύγουστο του 1996 σε ηλικία 24 ετών σκότωσε και τεμάχισε όλη την οικογάνειά του (τον πατέρα, τη μητέρα, τον θείο του, την αδερφή του και τη γιαγιά του) καθώς πίστευε ότι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του για να τον σκοτώσουν.

Το 2017 και μετά από 21 χρόνια εγκλεισμού του είχε υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης με βάση το νόμο Παρασκευόπουλου, η οποία όμως είχε απορριφθεί.

Τα τελευταία χρόνια ο άνθρωπος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με το πόσο ήρεμος έδειχνε μετά τα εγκλήματά του, είχε παχύνει υπερβολικά, λένε πληροφορίες από τις φυλακές Κορυδαλλού. Επίσης κάπνιζε μανιωδώς και προαυλιζόταν ελάχιστα, με αποτέλεσμα οι γιατροί της ψυχιατρικής πτέρυγας να ελέγχουν συχνά την κατάστασή του. 

Η ψυχρότητά του, τόσο κατά την διάρκεια τέλεσης του πενταπολού φονικού, όσο και κατά την αναπαράσταση, είχε σοκάρει ακόμα και τους αστυνομικούς. Αφού αποκεφάλισε πατέρα, μητέρα, αδερφή, γιαγιά και θείο, τους τεμάχισε ακούγοντας Τσαϊκόφσκι και έβαλε τους εγκεφάλους τους στο ψυγείο για να τους μελετήσει. 

«Δύο-τρεις εγκεφάλους τους έβγαλα και τους έβαλα στο ψυγείο. Είχα κάποιες ψυχιατρικές και ιατρικές γνώσεις και ήθελα να εξετάσω την ανατομία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτό είναι όλο. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, καλά έκανα. Το ένα κεφάλι ήδη είχε σπάσει, τα μυαλά είχαν βγει, οπότε γιατί να μην τα βάλω στο ψυγείο;», είχε πει τότε στους εμβρόντητους αστυνομικούς.