Θεσσαλονίκη: Έπεσε στη θάλασσα με τις χειροπέδες για να αποφύγει τη σύλληψη

 
Παραλία Θεσσαλονίκης

Ενημερώθηκε: 03/07/22 - 15:40

Άνδρας στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς, που τον είχαν συλλάβει στην παραλία Θεσσαλονίκης, έπεσε στη Θάλασσα.

Δύο αστυνομικοί έπεσαν στα νερά του Θερμαϊκού προκειμένου να ανασύρουν τον άντρα που έπεσε μέσα στη θάλασσα στη προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης φορώντας μάλιστα και τις χειροπέδες.

Ήταν νωρίς το πρωί όταν η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για έναν άντρα ο οποίος παρενοχλούσε τον κόσμο που βρισκόταν στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Αμέσως έφθασαν οι άντρες της ελληνικής αστυνομίας, οι οποίοι και του πέρασαν χειροπέδες. Ωστόσο λίγο πριν μπει στο περιπολικό ο άντρας κατάφερε να ξεφύγει και τρέχοντας στην παραλία έπεσε στη θάλασσα.

Οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να τον ανασύρουν, του πέρασαν ένα σκοινί στα χέρια του και τον έβγαλαν έξω, με τον άνδρα να φωνάζει: “αφήστε με να πεθάνω, δεν θέλω να βγω”.

Επτά περιπολικά μετέβησαν στο σημείο όπως και το λιμενικό, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άνδρα, ο οποίος βρίσκεται εκτός κινδύνου.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ