Τροχαίο στον Κηφισό: «Δεν μπορούσα να ελέγξω τη νταλίκα», λέει ο οδηγός

 
Τροχαίο στον Κηφισό: «Δεν μπορούσα να ελέγξω τη νταλίκα», λέει ο οδηγός

Ενημερώθηκε: 09/05/18 - 20:22

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Κηφισό με μία νταλίκα να συνθλίβει δύο οχήματα έχοντας ως τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και μία γυναίκα να χαροπαλεύει στη ΜΕΘ.

Ο 65χρονος οδηγός της νταλίκας που έκανε τρελή πορεία ήταν σύμφωνα με την Τροχαία ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αλκοόλ ήταν 4 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Η νταλίκα έφυγε από την πορεία της μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και στην κυριολεξία συνέθλιψε τα δυο οχήματα. Μέσα σε αυτά, ένας πατέρας 60 ετών και η 34χρονη κόρη του. Ο πατέρας σκοτώθηκε επι τόπου η κόρη του χαροπαλεύει στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν. Στο άλλο αυτοκίνητο ένας 65χρονος ο οποίος επίσης έχασε την ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.

«Δεν μπορούσα να ελέγξω τη νταλίκα»

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, ο οδηγός της νταλίκας υποστήριξε πως δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημα. Ο κ. Μαντούβαλος επιβεβαίωσε πως έχει διαπιστωθεί ποσόστωση οινοπνεύματος στο αίμα του, άρα έχει οινόπνευμα στο αίμα του που είναι πάνω από το προβλεπόμενο όριο.

Επιπλέον, ο κ. Μαντούβαλος τόνισε ότι η νταλίκα δεν κινούταν με υπερβολική ταχύτητα, αλλά με μέση προς μικρή.

Το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο η νταλίκα σκορπά το θάνατο...