Βολές από ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη και Τσίπρα

Βολές από ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη και Τσίπρα
Ενημερώθηκε: 11/08/16 - 19:11

Συνέχεια στην κόντρα της, όπως ήταν επόμενο μετά την "εμπρηστική" απάντηση Πολάκη την Τετάρτη, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας δίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) με ανακοίνωσή της που εμπλέκει και τον Αλέξη Τσίπρα. Η κόντρα ξεκίνησε με την απογραφή των προβλημάτων του ΕΣΥ από την ομοσπονδία.

Η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τον κ. Πολάκη «αναλώσιμο υπουργό» και «τυφεκιοφόρο της κυβέρνησης» που έχει επιλεγεί από τον πρωθυπουργό προκειμένου όπως λέει «να καταστείλει την αντίσταση του λαού ενάντια στην κοινωνική διάλυση».

Η ΠΟΕΔΗΝ εξαπέλυσε και βολές και κατά της κυβέρνησης.

«Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ προσθέτοντας «καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης» σε μια έμμεση αναφορά στον πανηγυρικό τρόπο με τον οποίο έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες τα εγκαίνια του νοσοκομείου Σαντορίνης από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

Ο κος Τσίπρας επέλεξε τον κο Πολάκη στο ρόλο του αναλώσιμου Υπουργού , του τυφεκιοφόρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -. ΑΝΕΛ ΝΑ πολεμάει ΣΤΗΝ Πρώτη Γραμμή προκειμένου ΝΑ καταστείλει ΤΗΝ Αντίσταση ΤΟΥ λαού ενάντια ΣΤΗΝ κοινωνική διάλυση

ΜΕ τις αλλοπρόσαλλες Δηλώσεις ΤΟΥ επιδιώκει ΝΑ απορροφήσει ΤΗΝ κοινωνική κατακραυγή ΓΙΑ ΤΗΝ προστασία του ηγέτη και των στρατηγών της κυβέρνησης. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει με στοιχεία τη διάλυση του ΕΣΥ που προκαλούν οι πολιτικές του κου Τσίπρα , των Υπουργών Υγείας και συνολικά της κυβέρνησης.

Στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας πέρα των ύβρεων δεν απαντούν επί της ουσίας στα επιχειρήματα της ΠΟΕΔΗΝ που αποδεικνύει με στοιχεία την κατάρρευση του ΕΣΥ.

Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της . Από μία κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει ακόμη και το ΕΚΑΣ από τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας .

Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Πολάκης επιτίθεται στον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών για εξαρτημένες σχέσεις

Το ΣτΕ "παγώνει" τις προσλήψεις Πολάκη