«Βόμβα» από την Εύα Καϊλή: Σχέσεις στη Βουλή που δεν γνωρίζουμε! - Τι είπε για τους gay πολιτικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

«Βόμβα» από την Εύα Καϊλή: Σχέσεις πολιτικών στη Βουλή που δεν γνωρίζουμε! - Τι είπε για τους gay πολιτικούς
Ενημερώθηκε: 23/06/17 - 11:33

Άκρως αποκαλυπτική η Εύα Καϊλή δεν δίστασε να απαντήσει ακόμα και προσωπικές ερωτήσεις ως καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show».

Η όμορφη Ευρωβουλευτής απάντησε για την προσωπική της ζωή, για τους έρωτες της Βουλής που ποτέ δεν μάθαμε αλλά και γιατί ένας ομοφυλόφιλος πολιτικός, είτε άντρας, είτε γυναίκα, αποφεύγει να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα.

«Υπάρχουν έρωτες μέσα στη Βουλή που δεν τους μάθαμε ποτέ, όπως και στην τηλεόραση», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι πολιτιικοί στην Ελληνική Βουλή απάντησε «Δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα να πει ένας πολιτικός ότι είναι ομοφυλόφιλος, είμαστε πιο συντηρητική κοινωνία. Ακόμα, ο κόσμος που ψηφίζει δεν είναι ο νεότερος. Οι νέοι δεν ψηφίζουν, οπότε είναι πιθανό να συμβεί και αυτό, να πληρώσει το τίμημα αν το αποκαλύψει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευρωβουλευτής.

Φυσικά στο «Πρωινό» δεν έμειναν ασχολίαστες οι δηλώσεις της Εύας Καϊλή, με τις αντιδράσεις να ανοίγουν «πόλεμο» ανάμεσα στην ομάδα και την Φαίη Σκορδά να απορεί με τα σχόλια του συνεργάτη της «Δηλαδή θα στηρίξουν την καριέρα τους στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις;!»

Δείτε τι ειπώθηκε: 

Πηγή βίντεο: zappit