Υπάλληλος σούπερ μάρκετ έκοψε τυρί και σαλάμι από την ίδια μηχανή και την απέλυσαν

Χαμός με την απόλυση υπαλλήλου σούπερ μάρκετ που έκοψε τυρί και σαλάμι από την ίδια μηχανή
Ενημερώθηκε: 03/04/19 - 19:46

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει με αφορμή την απόλυση υπαλλήλου από γνωστή αλυσίδα σούπερ – μάρκετ της βόρειας Ελλάδας.

Η απόλυση έγινε μετά από καταγγελία καταναλωτή, επειδή έκοψε κασέρι και σαλάμι σε φέτες από την ίδια μηχανή κι αυτό επειδή ο πελάτης ήρθε λίγο πριν από το κλείσιμο του καταστήματος και η γυναίκα είχε καθαρίσει όλες τις μηχανές εκτός από μία. 

Ο πελάτης εξοργίστηκε και κατήγγειλε στην εργαζόμενη στα κεντρικά της εταιρείας, με αποτέλεσμα να απολυθεί. «Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, είναι γελοίο, όχι απλώς απαράδεκτο. Εμείς δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση, το μάθαμε από αλλού. Η γυναίκα δεν ήρθε να καταγγείλει το περιστατικό», δηλώνει ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας, Πέτρος Χασανίδης, μιλώντας στο e-evros.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο ίδιος, επισημαίνει ότι το Εργατικό Κέντρο ως συνδικαλιστικός φορέας υπεράσπισης των εργαζομένων βρίσκεται στη διάθεση της γυναίκας. «Είμαστε στη διάθεσή της, αλλά θα πρέπει πρώτα η ίδια να απευθυνθεί σε εμάς. Εμείς δεν μπορούμε να καταγγείλουμε την εργοδοσία αυτεπαγγέλτως, δεν είμαστε ούτε εισαγγελείς, ούτε δικαστές. Καθήκον μας είναι να προστατεύουμε τους εργαζόμενους», επισημαίνει ο Π.Χασανίδης.