Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Δεν ήταν ο οδηγός - Είχε κακώσεις στο σώμα πριν το τροχαίο

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Δεν ήταν ο οδηγός - Είχε κακώσεις στο σώμα πριν το τροχαίο
Ενημερώθηκε: 11/01/17 - 11:40

Σχεδόν έναν χρόνο από το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη που στέρησε τη ζωή του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έρχονται στο φως νέα στοιχεία. Ο Παντελίδης δεν οδηγούσε και μάλιστα είχε κακώσεις στο σώμα του πριν το τροχαίο...

Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου, υπάρχει μια συνταρακτική λεπτομέρεια που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη πριν το μοιραίο τροχαίο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο 32χρονος τραγουδιστής φέρεται να είχε στο σώμα του κακώσεις οι οποίες δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε με την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου.

Στην έκθεση που συνυπογράφουν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππος Κουτσάφτης και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο κ. Ανδρέου περιγράφει, μεταξύ άλλων, με κάθε λεπτομέρεια κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκαν. Ο ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη είναι κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά το ποιος οδηγούσε το τζιπ, δηλώνοντας πως ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Τόσο ο κύριος Σωκράτης Τσαντίρης όσο και ο κύριος Κωνσταντίνος Ανδρέου, μάλιστα, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν συνοδηγός στο τζιπ που απετράπη από τον παράδρομο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και του στέρησε τη ζωή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή και τεχνικού συμβούλου Σωκράτη Τσαντίρη, ο Παντελής Παντελίδης κατά τη στιγμή του τραυματισμού του από τη μεταλλική μπάρα βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, χωρίς να μπορεί να πει με βεβαιότητα, ωστόσο, ότι δεν ήταν ο οδηγός.