Ένας κορμός να... γλύφεις τα δάχτυλα - Πρόταση για χριστουγεννιάτικο γλυκό

 
Ένας κορμός να... γλύφεις τα δάχτυλα - Πρόταση για χριστουγεννιάτικο γλυκό

Ενημερώθηκε: 21/12/18 - 12:02

Έναν πολύ διαφορετικό και νόστιμο κορμό με μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ σας παρουσιάζουμε σήμερα για να τον ετοιμάσετε εγκαίρως ώστε να ενσωματωθεί στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

ΥΛΙΚΑ

225 γρ. Μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
50 γρ. Caprice Παπαδοπούλου
250 γρ. βούτυρο
200 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
50 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
50 γρ. κονιάκ
200 γρ. πραλίνα φουντουκιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με τη σοκολάτα, προσθέτουμε την πραλίνα, το κονιάκ και την κρέμα γάλακτος ρευστή, ανακατεύοντας καλά.

Ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και Caprice και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Τοποθετούμε σε φόρμα μακρόστενη και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα.