Το άγριο «κράξιμο» του Νίκου Μουτσινά στο Open για την Χριστίνα Μπόμπα!

Το άγριο «κράξιμο» του Νίκου Μουτσινά στο Open για την Χριστίνα Μπόμπα!
Ενημερώθηκε: 14/03/19 - 19:52

Νίκος Μουτσινάς: Την είσοδο της Χριστίνας Μπόμπα στο Survivor σχολίασε με ιδιαίτερα δεικτικό τρόπο ο παρουσιαστής της εκπομπής «Για την Παρέα» στο Open.

Την σύντροφο του έριξε στο ριάλιτι επιβίωσης ο Σάκης Τανιμανίδης προς άγραν τηλεθέασης, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να αναλαμβάνει ταξιδιωτική εκπομπή.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπήκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού των ερωτήσεων στο χθεσινό επεισόδιο, προκειμένου να βρουν οι παίκτες... το μήκος της κοτσίδας της! Ο Νίκος Μουτσινάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αφού σχολίασε την εμφάνιση της «σκάρωσε» και ένα αιχμηρό τραγουδάκι.

«Πρώτοι εμείς εδώ είχαμε προβλέψει ότι θα συμβεί. Το λέγαμε από τότε που έλεγαν να στείλουν τη Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο. Τι λέγαμε εμείς εδώ;» είπε ο παρουσιαστής.

Και συμπλήρωσε: «Ποιον να στείλουν; Τη Μπόμπα. Και μας άκουσαν προφανώς και τσουπ πετάχτηκε και η Μπόμπα χθες στο παιχνίδι των ερωτήσεων. Δες την τι ωραία, με τα κοτσιδάκια της στο Μικρό σπίτι στο λιβάδι, πιο γλυκιά από ποτέ. Εγώ βέβαια θα την έβγαζα με ένα ποδηλατάκι, αφού έκανε και το κοτσιδάκι να έβγαινε και με φιογκάκια κι ένα καλαθάκι. Κάπως θα έδινε λίγο. Δεν το σκέφτηκα, δεν πειράζει, γι’ αυτό είμαστε εδώ, αφιερωμένο στην πιο γλυκιά Μπόμπα που έχει σκάσει ποτέ:

Πιο γλυκιά απ’ όσο φαντάζεσαι
πιο γλυκιά απ’ όσο φοβάσαι
πιο γλυκιά απ’ ότι ονειρεύεσαι
στον Δομίνικο όπου και να ‘σαι.
Πιο γλυκιά Χριστίνα σ’ αγαπώ!
Πιο γλυκιά Χριστίνα κάνω εμετό»!