Αιμίλιος Χειλάκης: H αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού

XEILAKHS
Ενημερώθηκε: 29/10/19 - 21:11

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου έδωσαν μια ιδιαίτερα προσωπική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Το ζευγάρι των διάσημων ηθοποιών βρέθηκαν στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησαν για την ιδιαίτερη σχέση τους, το γεγονός πως δεν απέκτησαν παιδί μέχρι σήμερα, αλλά και για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε ο Αιμίλιος Χειλάκης με την υγεία του. 

«Δεν πιστεύω στο για πάντα»

«Εγώ θαυμάζω την Αθηνά. Απορώ μερικές φορές πώς συνεχίζει να είναι μαζί μου» παραδέχθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ενώ συμπλήρωσε: «Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στο "εμείς". [...] Εγώ δηλώνω άθεος, ούτε καν αγνωστικιστής. Το "για πάντα" για μένα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Εγώ θα ζήσω για πάντα, όσο αντιλαμβάνομαι. Τη στιγμή που θα κλείσω τα μάτια μου σταματά και η αντίληψή μου για τον χώρο και τον χρόνο. Άρα το για πάντα είναι για τη ζωή μου. Θέλω να μου συμβαίνει ο έρωτας για την Αθηνά για πάντα». 

Από την πλευρά της, η Αθηνά Μαξίμου εξομολογήθηκε: «Εγώ δεν την πιστεύω αυτή την έκφραση. Το "για πάντα" ίσως είναι μια ανθρώπινη αλαζονεία. Έχουμε την ανάγκη να δαμάσουμε τον χρόνο, να κατακτήσουμε τον άλλο... Είναι μια δήλωση παντοδυναμίας. Έτσι νομίζω». 

Το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του Χειλάκη

«Έχω περάσει περιπέτειες υγείας 4-5 φορές. Έγινε γνωστή η μία επειδή ευχαρίστησα τον γιατρό μου» εξομολογήθηκε ο διάσημος ηθοποιός, εξηγώντας: «Το σπουδαίο είναι όταν μου περιέγραψαν -τη στιγμή που εγώ ήμουν ναρκωμένος και δεν καταλάβαινα τίποτα και ξύπνησα μες στην τρελή χαρά- τι είχε περάσει η Αθηνά. Όταν μου το περιέγραψαν είπα "ωπ ήταν σοβαρά τα πράγματα". Γιατί εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα, σχεδόν δεν στη λένε κιόλας. Είναι ο άνθρωπός σου με ό,τι σημαίνει αυτή η έννοια. Ξυπνά, σε ακούει, είναι εκεί για σένα, φαντάζομαι περνάει πολύ χειρότερα τα πράγματα από ότι εσύ που έχεις το πρόβλημα. Αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που θαυμάζω τον άνθρωπο μου, τη σύζυγο μου. Με βαθιά αγάπη το λέω, με μεγάλο έρωτα». 

Για τη συγκεκριμένη περιπέτεια, η Αθηνά Μαξίμου τόνισε: «Νομίζω ότι αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς σε τέτοιες, ακραίες περιπτώσεις είναι πως όταν τελείωσε όλο αυτό και βγήκε ο Αιμίλιος από τη νάρκωση κατάλαβα πόσο πραγματικά τον αγαπώ. Εκείνη τη στιγμή είπα πως δεν με νοιάζει αν θα είμαστε μαζί, αλλά να είναι καλά. Τότε κατάλαβα πόσο βαθιές ρίζες έχει αυτή η αγάπη. Για μένα είναι ο άνθρωπός μου και τον αγαπώ. Η ζωή είναι παράξενη, απρόβλεπτη. Άσχετα με το τι μέλλει γενέσθαι και τι φέρνει η ζωή στο μέλλον, του έχω πει πως για μένα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου». 

Πηγή: http://www.yupiii.gr