Άλεξ Τσιάλτας - Ανατροπή στα δεδομένα: Δείτε από τι πέθανε ο παίκτης του Ελλάδα έχεις Ταλέντο

Άλεξ Τσιάλτας - Ανατροπή στα δεδομένα: Δείτε από τι πέθανε ο παίκτης του Ελλάδα έχεις Ταλέντο
Ενημερώθηκε: 10/01/19 - 18:03

Ο ξαφνικός θάνατος του 22χρονου παίκτη του Ελλάδα έχεις Ταλέντο , Αλέξανδρου Τσιάλτα, που με τις χορευτικές του ικανότητες είχε εντυπωσιάσει, συγκλόνισε φίλους και συγγενείς στην ιδιαίτερη του πατρίδα το Καρπενήσι και όχι μόνο...

Ο θάνατος του Άλεξ Τσιάλτα σε ηλικία μόλις 22 ετών συγκίνησε την Λάρισα και προκάλεσε σοκ σε όλους όσοι τον γνώρισαν μέσα από τη δουλειά του και τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα και κυρίως στα χέρια του. Για τον λόγο αυτό παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, προκειμένου να φανεί με ποιο τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον άτυχο νεαρό και τον οδήγησε στο θάνατο.

Παρότι στην αρχή κρίθηκε «ένοχο» το πιστολάκι μαλλιών, τελικά φαίνεται πως το ηλεκτρικό καλοριφέρ που είχε για να ζεσταίνεται, ήταν αυτό που τον «χτύπησε» αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτό μαρτυράει η στάση του σώματος του άτυχου νεαρού στο σημείο όπου βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Η κηδεία του Άλεξ έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην πατρίδα του το Καρπενήσι. Ο 22χρονος Αλέξανδρος, ή Άλεξ πως τον φώναζαν οι φίλοι, Τσιάλτας, είχε έρθει για σπουδές στο ΤΕΙ της Λάρισας, παράλληλα ασχολούνταν με πάθος με το χορό που τόσο αγαπούσε.