Αλλάζουν όλα στον τελικό του Survivor

Αλλάζουν όλα στον τελικό του Survivor
Ενημερώθηκε: 04/05/19 - 13:51

Το Survivor φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σε όλη τη διάρκειά του έχει κινηθεί σε ρηχά νερά από πλευράς τηλεθέασης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ως Ελλάδα εναντίον Τουρκίας, αλλά εν συνεχεία οι αναγκαστικές αλλαγές με στόχο να ανέβουν τα νούμερα μετέτρεψαν το παιχνίδι σε reality μεικτές ομάδες. 

Ο τελικός του Survivor έχει τοποθετηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και όπως φαίνεται  θα γίνει εντελώς διαφορετικά από τα όσα έχουμε δει έως τώρα στους προηγούμενους κύκλους. Όπως αναφέρει το ethnos.gr στο παιχνίδι θα αναδειχθούν δύο νικητές, ένας από κάθε χώρα. Αυτό θα γίνει λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει τεράστια πληθυσμιακή διαφορά ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν το έπαθλο θα είναι 100.000 ευρώ που θα μοιραστεί στους δυο νικητές ή 200.000 ευρώ, με το δεύτερο σενάριο να είναι το επικρατέστερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο κόνσεπτ Ελλάδα – Τουρκία που είχε μεταδοθεί μέσω του Mega ο νικητής είχε αναδειχθεί μέσα από αγωνίσματα.