«Αλλο η Αλίκη και άλλο η Μαρία Κορινθίου» λέει ο Τάκης Βουγιουκλάκης

«Αλλο η Αλίκη και άλλο η Μαρία Κορινθίου» λέει ο Τάκης Βουγιουκλάκης
Ενημερώθηκε: 23/10/18 - 10:38

 «Ο καθένας κρίνει και κρίνεται...» Με αυτήν τη φράση ο αδελφός της αξέχαστης Αλίκης, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, απαντάει μέσω της «Espresso» στη Χρυσούλα Διαβάτη που σχολίασε ότι είναι «πιο σωστός ο ρόλος» του «Κατερινιού» με τη Μαρία Κορινθίου!

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» στο θέατρο Μπρόντγουεη, στην αναβίωση της ιστορίας του Ντίνου Δημόπουλου 49 χρόνια μετά...

«Ο καθένας κρίνει με την υποκειμενική κρίση που έχει. Η κυρία Διαβάτη το κρίνει έτσι... Δεν θα την κρίνω εγώ, θα την κρίνει ο κόσμος, όταν δει την παράσταση. Δεν προσβάλλεται η Αλίκη. Η Αλίκη είχε μια σπουδαία παρουσία στην ταινία και έχει κριθεί από την Ιστορία. Δεν αμφιβάλλω ότι και η Μαρία Κορινθίου θα είναι καλή στον θεατρικό ρόλο. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο... Ας μην κάνουμε συγκρίσεις. Αν κάνει λάθος η κυρία Διαβάτη, θα την κρίνει ο κόσμος που θα δει την παράσταση» μας λέει ο σκηνοθέτης.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η κυρία Διαβάτη, η οποία θα έχει τον ρόλο της μητέρας της ηρωίδας -στη διασκευή του Γιώργου Βάλαρη-, σύγκρινε τη Μαρία Κορινθίου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Εγώ νομίζω ότι η Μαρία Κορινθίου θα είναι πάρα πολύ καλή, γιατί ο ρόλος αυτός δεν είναι της γατούλας, είναι μια δυναμική κοπέλα. Η Αλίκη έπαιζε ρόλους χαδιάρικους, γατίσιους, η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση».