Αναστατώνει η ευλυγισία της Μαριάντα Πιερίδη (ΦΩΤΟ)

Αναστατώνει η ευλυγισία της Μαριάντα Πιερίδη (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 24/08/18 - 23:42

Η παρουσία της Μαριάντα Πιερίδη λείπει από την ελληνική μουσική σκηνή. Η αοιδός με το εκπληκτικό κορμί που έκανε τις πίστες να παραληρούν έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, πως προτεραιότητα ήταν πλέον ο σύντροφος και η οικογένεια της.    

Όπως είχε δηλώσει: «Ο ένας λόγος που άφησα το τραγούδι είναι ο Νικόλας  και ο άλλος είναι ο Δημήτρης. Ξεκινήσαμε έτσι, αλλά δεν γινόταν. Το συζητήσαμε, ο ίδιος μου είπε ότι προβλέπει από τώρα ότι θα χωρίσουμε. Δεν ήταν ότι αισθανόταν άσχημα που με έβλεπε, δεν …έβγαινε.

Παρόλα αυτά η πανέμορφη τραγουδίστρια φροντίζει να μας αναστατώνει καθώς μας δείχνει την ευλυγισία του γυμνασμένου κορμιού της. Η τραγουδίστρια αγαπάει πολύ τη γιόγκα και ακόμα και στις διακοπές της κάνει καθημερινά στάσεις και διαλογισμό. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram όπου μας εξηγεί ότι η γιόγκα τη βοηθάει να αποβάλλει το στρες.

 

Καλημέρα...?? perfect location for Salamba Sirsasana ??‍♀️ strengthens the whole body and calms the brain #namaste #yogapractice #yogaeverydamnday #relaxing @radissonblucrete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pieridi (@mariada.s.pieridi) στις

 

Marichyasana II (Pose Dedicated to the Sage Marichi II) Half lotus forward fold ?? #yoga #yogapractice #namaste

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pieridi (@mariada.s.pieridi) στις