Αθηνά Ωνάση: Ο «κόκκινος φάκελος» του διαζυγίου

Αθηνά Ωνάση: Ο «κόκκινος φάκελος» του διαζυγίου
Ενημερώθηκε: 10/11/17 - 13:07

Αθηνά Ωνάση: Ο «κόκκινος φάκελος» του διαζυγίου αποκαλύπτει όλα τα ατοπήματα του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο όλα τα χρόνια που ήταν παντρεμένος με την χρυσή κληρονόμο.

Ο Αλέξης Μανθεάκης μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στην ομάδα της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκε στο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Ντόντα, ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ο περιβόητος κόκκινος φάκελος που καθόρισε τις εξελίξεις στο διαζύγιο.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του δικηγόρου, ένα μόλις μήνα μετά τον γάμο, ο Ντόντα άρχισε τη σχέση με αυτή την κοπέλα, παράλληλη σχέση για 8,5 χρόνια και η Αθηνά δεν ήξερε τίποτα.

«Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν την είδα για πρώτη φορά πέρυσι και της είπα για τον φάκελο. Ήθελε να μάθει όλη την αλήθεια» τόνισε ο κ. Μανθεάκης και συμπλήρωσε «Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι είναι οι δικηγόροι της που διαχειρίζονται την περιουσία της. Δεν έχει φίλες. Η Αθηνά λάτρεψε τον Ντόντα και τα πρώτα χρόνια έτρεχε σαν σκυλάκι πίσω του, σαν προβατάκι. Τον έβλεπε σαν θεό, ωραίος, Ολυμπιονίκης, Latin lover. Του έδωσε τα πάντα, ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της γι’ αυτό! Αυτό ήταν η μεγάλη κόντρα!»

Πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού Bunte.de αναφέρουν πως και οι δύο εκπροσωπήθηκαν στο βελγικό δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να γίνει γρήγορα μια συμφωνία, και ενώ αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια, τελικά αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι πολύ μικρότερο απ' αυτό που διεκδικούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αθηνά Ωνάση: Βγήκε το διαζύγιο - Πόσα πήρε ο Αλβάρο