Χάρης Γιακουμάτος: Η πιο δύσκολη στιγμή του στο παιχνίδι

 
Χάρης Γιακουμάτος: Η πιο δύσκολη στιγμή του στο παιχνίδι

Ενημερώθηκε: 06/08/18 - 13:47

Χάρης Γιακουμάτος: Ο παίκτης του Survivor 2 που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Χαλάνδρι παραχώρησε συνέντευξη στο myxalandri.gr μιλώντας για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι εν είχε σκοπό να φτάσει στον τελικό αλλά «να κρατήσει το χαρακτήρα και το ήθος του παρά τις αντιξοότητες που θα συναντούσε».

«Από την πειθαρχία που έχω πάρει στο να αντέχω την πίεση των καταστάσεων, στο στόχο λόγω τεχνικής, στη μυική αντοχή για να αντέχω την κούραση και τον πόνο όπως και στο ομαδικό κομμάτι που ήξερα πώς να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε μια ομάδα», δήλωσε.

Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα μιλώντας για την πιο δύσκολη στιγμή του στο Survivor λέγοντας: «Η πιο χαρούμενη στιγμή μου ήταν όταν κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας και είχαμε λίγες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους, όπου τότε είχε έρθει η μητέρα μου. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η πρώτη εβδομάδα που άλλαξα ομάδα από τους Μαχητές στους Διάσημους. Εκεί πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να προσαρμοστώ γρήγορα και να φέρνω νίκες στην καινούργια μου ομάδα».