Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού

Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού: Για ποιον λόγο συνεχίζουν ξεχωριστές πορείες χωρίς να μαλώσουν  (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 04/04/18 - 23:00

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Μετά από εννέα περίπου μήνες σχέσης και ενάμιση συγκατοίκησης το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει σε χωριστούς δρόμους και να προχωρήσουν, καθώς είχαν σημαντικά ζητήματα στα οποία δεν συμφωνούσαν.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποκάλυψε τους λόγους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι παρά διαφορά όχι τόσο στους χαρακτήρες αλλά στις προτεραιότητες, αφού άλλα ήθελε ο Βασίλης Κικίλιας και άλλα η Τζένη Μπαλατσινού, δίνοντας χρόνο και οι δύο μήπως γεφυρωθούν οι διαφορές τους, κάτι που δεν έγινε τελικά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Happy Day η Τίνα Μεσαροπούλου: «Ισχύει ο χωρισμός. Τα προβλήματα στη σχέση είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση κάποιων θεμάτων, με βασική αυτή της απόκτησης παιδιού. Ο κ. Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι η σχέση αυτή ήθελε να πάει σοβαρά, ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια, θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά, υπήρχε ο έρωτας αλλά η απόκτηση παιδιού για την Τζένη ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο είχε υλοποιήσει στη ζωή της. Δεν είναι εύκολο να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία. Επήλθε μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι έχουν μεγάλη διάσταση στο θέμα αυτό, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν χωριστά. Ήταν και οι δύο ειλικρινείς, ξεκαθάρισαν αμέσως τις θέσεις τους και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, χώρισαν μεν αλλά παραμένουν φίλοι -όσο μπορούν να είναι φίλοι δύο πρώην. Δεν μάλωσαν».

Δείτε το βίντεο: