Χρυσές Σφαίρες: Σέξι, αποκαλύπτική και εκτός θέματος - Οι «άσχετες» που δεν φόρεσαν μαύρα

Χρυσές Σφαίρες: Σέξι, αποκαλύπτική και εκτός θέματος - Οι «άσχετες» που δεν φόρεσαν μαύρα
Ενημερώθηκε: 08/01/18 - 17:14

Χρυσές Σφαίρες: Η χτεσινή βραδιά των βραβείων είχε Dress code και δεν ήταν απλώς επίσημο ένδυμα, αφού όλες οι διάσημες σταρ, οι δημιουργοί και οι γυναίκες του χώρου της βιομηχανίας του κινηματογράφου εμφανίστηκαν χθες φορώντας μαύρα ρούχα.

Με αυτό τον τρόπο έδειξαν την συμπαράστασή τους στο κίνημα Time's Up, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο Χόλιγουντ και ως ένδειξη στήριξης στις γυναίκες που έχουν δεχθεί κακοποιήσεις και εκβιασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Χρυσές Σφαίρες: Η λίστα με τους νικητές - Όλο το παρασκήνιο των βραβείων (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Το μοντέλο Barbara Meier, η Meher Tatna Πρόεδρος του Hollywood Foreign Press Association και η ηθοποιός Bianca Blanco δεν επέλεξαν μαύρο ήταν οι τρεις - μοναδικές - γυναίκες που δεν φόρεσαν μαύρα αυτότο βράδυ, και ενώ οι δύο από αυτές έκαναν δηλώσεις και εξήγησαν την χρωματιστή επιλογή τους, η κατακκόκινη εμφάνιση της Blanco παραμένει αδικαιολόγητη.

Δείτε πως δικαιολόγησαν τις επιλογές τους:

«Μετά από πολυετείς προσπάθειες για ελευθερία, οι γυναίκες πρέπει να μπορούν να φορούν ό, τι θέλουν.» Ωστόσο, έγραψε πως επίσης στηρίζει το κίνημα.

c

«Ως μέρος της ινδικής κουλτούρας, είναι συνηθισμένο να φοράει κανείς ένα γιορτινό χρώμα κατά τη διάρκεια ενός εορτασμού» αναφέρθηκε από μια πηγή σχετικά με το χρωματιστό φόρεμα της, ενώ υποστήριξε πως η Tatna στηρίζει απόλυτα το κίνημα Time's Up.

Ως μέρος της ινδικής κουλτούρας, είναι συνηθισμένο να φοράει κανείς ένα γιορτινό χρώμα κατά τη διάρκεια ενός εορτασμού» αναφέρθηκε από μια πηγή σχετικά με το χρωματιστό φόρεμα της. Η ίδια πηγή υποστήριξε πως η Tatna στηρίζει απόλυτα το κίνημα Time's Up. Πηγή: www.lifo.gr

χ

Η ηθοποιός Bianca Blanco όχι απλά δεν φόρεσε μαύρα, αλλά επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα το οποίο επιπλέον ήταν και τολμηρό - και φυσικά συγκέντρωσε τα περισσότερα και χειρότερα σχόλια.

ψ