Η αποκάλυψη - σοκ και το «καρφί» της Μελέτη για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποκάλυψη - σοκ και το «καρφί» της Μελέτη για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 14/11/17 - 16:49

Aποκαλυπτική ήταν η όμορφη παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε για το φλέγον ζήτημα με τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ αλλά και για τη σχέση της με τον Θοδωρή και το πρώτο της παιδάκι. 

«Έφαγα και μια στεναχώρια τεράστια το πρώτο τρίμηνο με τη δουλειά. Είχαμε ξεκινήσει να στήνουμε εκπομπή, ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν ήρθα σε σας. Ήταν η συμφωνία του να επιλέξω το άλλο κανάλι το να μου εξασφαλίσει αυτό που δίνατε κι εσείς εδώ και βέβαια κάποιες άλλες παροχές οι οποίες δόθηκαν σαν τυράκι. Τύπου: «έλα εδώ και θα έχεις και αυτό». Αυτό το κάτι παραπάνω ήταν που με έκανε τελικά να πω ότι θα πάω εκεί. Είχαν ανακοινωθεί πράγματα με την άδεια του γραφείου τύπου, είχα βγει και τα είχα πει κι εγώ θέτοντας εαυτόν εκτός αγοράς», αναφέρει.

«Μέχρι 16-17 Αυγούστου τροχοδρομούσαμε εκπομπή, με σκηνικά, με συνεργάτες, με σκαλέτες να φεύγουν από το ένα email στο άλλο. Το θεώρησα με τον τρόπο που έγινε λίγο άδικο ως προς το πρόσωπό μου που έχω υπάρξει επαγγελματίας στο έπακρον και το θεώρησα και λίγο άδικο ως προς το ότι παίζεις με μία καριέρα. Στις 22 Αυγούστου δεν ειδοποιείς κάποιον ότι δεν θέλεις να κάνει κάτι συγκεκριμένο για το οποίο έχεις συμφωνήσει από τον Απρίλιο και του το κόβεις μετά».

«Συν όλου του πακέτου της εγκυμοσύνης που κι εκεί πέρα έγιναν πράγματα που ενδεχομένως με έφτασαν στο σημείο να κινηθώ νομικά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! ήμουν για τρεις μέρες… ο Θοδωρής είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Ήμουν 3-4 μέρες σε κωματώδη κατάσταση! Ξύπνησα μόνο όταν μου είπαν ότι κάνεις κακό στο μωρό. Εκεί λίγο ταράχτηκα», αποκαλύπτει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βόμβα»: Αγωγή από τη Μελέτη στον ΣΚΑΪ - Διεκδικεί αποζημίωση 50.000 ευρώ!