Ειρήνη Στεριανού: Ποιος ηθοποιός την «κράζει» για τη στροφή της στην ηθοποϊία

sterianou
Ενημερώθηκε: 30/08/19 - 20:08

Η Ειρήνη Στεριανού κάνει στροφή στην καριέρα της και αναλαμβάνει ρόλο ηθοποιού στο remake της «Πολυκατοικίας». Η νέα σειρά με τίτλο «Θα γίνει της πολυκατοικίας» θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ και το γνωστό μοντέλο θα έχει ξεχωριστό ρόλο σε αυτή.

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model (GNTM) φαίνεται πώς αγαπά την υποκριτική, αφού συμμετείχε και στην ταινία «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα 5», υποδυόμενη μια από τις μαθήτριες, όπως και η Στέλλα Μιζεράκη του Power of Love.

«Συνάδελφοι ας αλλάξουμε επιτέλους επάγγελμα»

Την επαγγελματική της ...στροφή  σχολίασε με καυστικό τρόπο ο ηθοποιός Θοδωρής Ρομανίδης μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook. Ποστάροντας την είδηση σχετικά με την νέα επαγγελματική ενασχόληση του μοντέλου έγραψε στη λεζάντα:

«Συνάδελφοι ας αλλάξουμε επιτέλους επάγγελμα. Μειονότητα θα καταντήσουμε σιγά - σιγά!!». Στα σχόλια του απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας γραφοντάς του τα εξής: «Ζουμε τον απολυτο πατο..οι ηθοποιοι ταπεινωνονται να παιζουν αναγκαστικά με ασχετους τηλεαστερες κ.μάλιστα με ψιχία.. Αλλους τους παιρνουν απο ακροασεις για τα ματια του κόσμου..Καλά να παθουμε αφου δεν οργανωνόμαστε....»

«Βροχή» τα σχόλια και για το υποκριτικό ταλέντο της Ειρήνης Στεριανού..

Δείτε την ανάρτησή του: 

s