Έκπληξη «επιφύλασσε» ο Μένιος Φουρθιώτης στον Ιβάν Σαββίδη - Τι έγινε στην εκδίκαση

Έλπληξη «επιφύλασσε» ο Μένιος Φουρθιώτης στον Ιβάν Σαββίδη - Τι έγινε στην εκδίκαση
Ενημερώθηκε: 11/10/18 - 15:18

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη του Μένιου Φουρθιώτη με το Εψιλον, της οποίας σε τρεις μήνες περίπου θα πέσουν οι τίτλοι τέλους με την έκδοση οριστικής απόφασης.

Την περασμένη Τρίτη δικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Μένιου Φουρθιώτη κατά της Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. και της Dimera Investments Ltd, του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να συνεχίσει ο πρώτος να εργάζεται στο Epsilon.

Είχε προηγηθεί το περασμένο καλοκαίρι, η καταγγελία της σύμβασης με τον κ. Φουρθιώτη από τη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. και στη συνέχεια η υποβολή αίτησης ασφαλιστικών μέτρων με αίτημα προσωρινής διαταγής από τον παρουσιαστή.

Το αίτημα προσωρινής διαταγής ώστε να συνεχίσει την παρουσίαση των εκπομπών του ο κ. Φουρθιώτης μέχρι να βγει η απόφαση των ασφαλιστικών είχε γίνει δεκτό από το δικαστήριο και έτσι συνέχισε με την εκπομπή του.

Στο δικαστήριο όμως που έγινε την Τρίτη περίμενε έκπληξη την πλευρά του Epsilon του κ. Σαββίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του bankingnews.gr, εμφανίστηκαν εκπρόσωποι εταιριών που στο παρελθόν ο κ. Φουρθιώτης είχε καταγγείλει ότι είναι εταιρίες συμφερόντων του Φίλιππου Βρυώνη μέσω παρένθετων προσώπων οι οποίες στήριξαν την προσπάθεια του κ. Φουρθιώτη να κερδίσει τη δικαστική διαμάχη!

Ακόμη, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δικαστήριο παρουσιάστηκε μια εταιρία με την επωνυμία GOLDEN PRODUCTION ΙΚΕ, η οποία μέσω του συνηγόρου της, κ. Αλέξη Κούγια, ισχυρίστηκε ότι έχει μακροχρόνια σύμβαση συνεργασίας με την επιχείρηση του κ. Φουρθιώτη για την διαφήμιση και προώθηση προϊόντων και ότι αν ο κ. Φουρθιώτης χάσει την εκπομπή του στο «Ε» θα υποστεί και αυτή ανεπανόρθωτη βλάβη.

Σε τρεις μήνες η δικαστική απόφαση

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Plus», θα πρέπει να περιμένει τρεις μήνες για την απόφαση καθώς χθες δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, αναφέρει το reader.gr

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, έχει το αν το φορμάτ που έχει αναλάβει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου θα συνεχίσει να προβάλλεται και από τις 22 Οκτωβρίου και μετά, όπου βγαίνει στον αέρα το νέο πρόγραμμα του Open.