Ελένη Φουρέιρα: Απάντησε για τον αλβανικό αετό

Ελένη Φουρέιρα: Απάντησε για τον αλβανικό αετό
Ενημερώθηκε: 17/05/18 - 16:22

Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια μετά την δεύτερη θέση στον τελικό της Eurovision και την επιστροφή της στην Ελλάδα παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την πόζα που έβγαλε με τον Αλβανό εκπρόσωπο οι οποίοι σχημάτισαν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

«Μετά το bullying που έχω φάει για το θέμα της καταγωγής μου, ενώ νόμιζα ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ως προς αυτό, τελικά υπάρχουν άνθρωποι που πάντα θα έχουν ρατσιστικές διαθέσεις. 

Τόσες εκπομπές με έκαναν σκουπίδι απλώς και μόνο για να βγάλουν πρώτο θέμα, υποστηρίζοντας κάτι ψευδές. Με σόκαρε ολόκληρη η χώρα που αγαπάω να είναι μιντιακά ξαφνικά εναντίον μου. Αυτοί με πλήγωσαν, όχι οι Έλληνες. Κανένας από αυτούς που με έκαναν κάποτε να ντρέπομαι και να φοβάμαι να πω ποια είμαι δεν θα με κάνει να μισήσω την Ελλάδα. Δεν θα το καταφέρουν.

Βγήκε η Ραχήλ Μακρή και είπε ότι έχω φάει τα λεφτά της Ελλάδας, επειδή μεγάλωσα εδώ. Δουλεύω σε αυτήν τη χώρα και δίνω ένα μεγάλο ποσοστό από το εισόδημά μου. Δεν έχω κλέψει ούτε ένα ευρώ από το κράτος. Πληρώνω την ΕΡΤ μαζί με όλους τους Έλληνες και η ΕΡΤ έκανε 70% τηλεθέαση την ημέρα που εγώ τραγούδησα. Από τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν η κ. Μακρή όταν ήταν βουλευτής».