Έλλη Παπαγγελή: Αποκαλύπτει με πόσους άνδρες έχει κάνει σεξ

Έλλη Παπαγγελή: Αποκαλύπτει με πόσους άνδρες έχει κάνει σεξ
Ενημερώθηκε: 23/02/17 - 14:05

Για όλους και για όλα μίλησε στο περιοδικό Downtown η Έλλη Παπαγγελή. Το πανέμορφο μοντέλο μίλησε για τις σχέσεις και το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει άντρας για αυτήν.

Έχεις δηλώσεις πως έχει πάει με 8 άντρες. Είναι μεγάλος ή μικρός ο αριθμός;

Ήταν δήλωση που έκανα εντελώς αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, μιλώντας για σχέσεις. Δε νομίζω ότι είναι ούτε μεγάλος ούτε μικρός αριθμός. Απορώ γιατί σοκαρίστηκαν κάποιοι. Βέβαια, αυτή τη δήλωση την έκανα ενάμιση χρόνο πριν, άρα τώρα είναι λογικό να έχει αυξηθεί ο αριθμός κατά ένα- δύο άτομα. Γενικά είμαι πολύ επιλεκτική και προτιμώ την ποιότητα από την ποσότητα.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει άντρας για σένα;

Έχει συμβεί το εξής στενάχωρο γεγονός: κάποιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητό του. Μετά από έντονο τσκακωμό, με πήρε τηλέφωνο προειδοποιώντας με ότι θα τρακάρει επίτηδες. Το έκανε και μάλιστα χτύπησε σοβαρά. Αυτόπου μου κόστισε και ρίχνω την ευθύνη στον εαυτό μου, ήταν ότι δεν τον πίστεψα και δεν έδωσα σημασία.Όταν με πήραν οι φίλοι του από το νοσοκομείο, έπαθα σοκ. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο άσχημα στη ζωή μου.Από τότε έχω γίνει ποιο ευαίσθητη και σκέφτομαι πρώτα τον άλλο και μετά εμένα.