Γέννησε δίδυμα! (ΦΩΤΟ)

Γέννησε δίδυμα! (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 03/05/18 - 10:15

Γέννησε η Sisanie, η ραδιοφωνική παραγωγός με μία από τις δημοφιλέστερες ραδιοφωνικές εκπομπές στο Χόλιγουντ!

Τα νέα της εγκυμοσύνης τα είχε ανακοινώσει η ίδια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στις 28 Νοεμβρίου 2017. «Έχουμε μεγάλα νέα να μοιραστούμε μαζί σας και αυτά είναι ότι είμαι έγκυος!», είπε στον αέρα της εκπομπής της και τα χειροκροτήματα και οι φωνές από το στούντιο έπεσαν βροχή! «Διανύω το δεύτερο τρίμηνο. Έπρεπε να το κρατήσω μυστικό όλους αυτούς τους μήνες παιδιά και τώρα επιτέλους είμαι ευτυχισμένη που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σοκ! Τον ρώτησαν για τον... τάφο του!

Σύμφωνα με το mothersblog.gr, που δημοσίευσε την είδηδη, η ίδια εξήγησε πως φοβήθηκε να κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση πριν διασφαλίσει ότι η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται φυσιολογικά. Μετά την τελευταία αποβολή που είχε υπέφερε τόσο και αυτός ήταν και ο λόγος που το κράτησε τόσους μήνες μυστικό.

λ

Εκτός από την αποβολή και τα νέα της εγκυμοσύνης η ίδια αναφέρθηκε και στο σοκ που πέρασε όταν ο υπέρηχος έδειξε όχι ένα, αλλά δύο μωρά!

Τώρα πλέον, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τα δίδυμα για εκείνη είναι ένα υπέροχο δώρο που κάθε μαμά λαχταρά ειδικά μετά από αποτυχημένες εγκυμοσύνες.

σ