Η κομψή διαδικτυακή οργή του Γιάννη Λάτσιου: Είμαι καλά!

Ο Γιάννης Λάτσιος μέσω instagram διέψευσε τις φήμες περί κακής υγείας του
Ενημερώθηκε: 17/06/19 - 18:00

Ο Γιάννης Λάτσιος μέσω instagram διέψευσε τις φήμες περί κλονισμένης υγείας του.

Παράλληλα, με τον δικό του τρόπο, τονίζει ότι όλα αυτά που γράφτηκαν για εκείνον προέρχονται από «την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις», την οποία εδώ και χρόνια την έχει ναι μεν αποδεχτεί, αλλά...

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram «λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Αναλυτικά, η ανάρτησή του αναφέρει: 

Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παραμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι».
Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που αναφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. 
Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρεμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Latsios (@giannislatsios) στις