Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το βιολογικό μου ρολόι έχει χτυπήσει πολύ καιρό τώρα

 
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το βιολογικό μου ρολόι έχει χτυπήσει πολύ καιρό τώρα

Ενημερώθηκε: 04/01/19 - 12:17

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχτηκε το 2019 κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε.

Next Top Model

Μιλώντας στο περιοδικό celebrity η κοπέλα που έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως κριτής στο , αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν με την προσωπική της ζωή.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς είσαι μέσα σε μία σχέση;

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέσα σε μια σχέση είμαστε τέλειοι. Όταν είμαι ερωτευμένη, τρελαίνομαι. Πολλές φορές, όμως όλη αυτή την τρέλα τη ζω στο μυαλό μου, δεν φτάνει ποτέ στο άλλο πρόσωπο. Δεν ήμουν έτσι παλιά. Θυμάμαι τον πρώτο μου έρωτα, που εξωτερίκευα περισσότερο αυτό που αισθανόμουν. Και τώρα το κάνω, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό, είμαι πιο συγκρατημένη. Νομίζω πως επειδή είμαι πολλά χρόνια μόνη μου ως οντότητα, ίσως δεν έχω συνηθίσει να είμαι πολύ κοντά με κάποιον άλλο. Και όταν τελικά το ζω έντονα μέσα στο κεφάλι μου, ο άλλος πιστεύει ότι είναι περαστικός.

Έχεις σκεφτεί καθόλου την δημιουργία οικογένειας;

Εννοείται. Η οικογένεια είναι στα σχέδια μου. Το σκέφτομαι από τότε που απέκτησα την πρώτη μου Barbie. Το βιολογικό μου ρολόι έχει χτυπήσει πολύ καιρό τώρα. Η δημιουργία οικογένειας είναι το όνειρο της ζωής μου. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω βάλει χρονοδιάγραμμα. Όταν είναι θα συμβεί. Δεν σκέφτομαι καθόλου το πότε, το πού και με ποιον.