Ημίγυμνο «δώρο» του Λιάγκα στην Καλογρίδη ο Φίλιππος Αρβανίτης του «Power of Love 2»

Ημίγυμνο «δώρο» του Λιάγκα στην Καλογρίδη ο Φίλιππος Αρβανίτης του «Power of Love 2»
Ενημερώθηκε: 10/01/19 - 14:59

Ο παίκτης του «Power of Love 2» με το καλογυμνασμένο σώμα και το σαντρέ μαλλί, προτού μας συστηθεί στο reality του έρωτα, είχε εμφανιστεί ξανά σε εκπομπή και μάλιστα φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Συγκεκριμένα, ο... Fi(t)λιππος (που έχει «λίπος» μόνο στο... όνομα) εμφανίστηκε μαζί με άλλους δύο -ιδίων σωματικών προσόντων- νεαρούς ως «δώρο» του Γιώργου Λιάγκα στην καλεσμένη του Νατάσα Καλογρίδη στο πλατό της εκπομπής «Late Night» στον Ant1 στις 8 Νοεμβρίου 2017. Το concept απαιτούσε πρόκληση κι έτσι τα αγόρια έκαναν θεαματική εμφάνιση, φορώντας μόνο μαύρα στενά μποξεράκια.

Ο Αρβανίτης, μάλιστα, πλησίασε πολύ την ηθοποιό, στο πλαίσιο του χορευτικού, και εκείνη τον μάλωσε λέγοντας: «Πήγαινε λίγο πιο πίσω! Εδώ μόνο κοιτάνε, δεν πιάνουνε!» Οπως και τώρα στη βίλα της αγάπης, έτσι και τότε είχε εντυπωσιάσει με τους γραμμωμένους μυς του, τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς και τα μπράτσα του, ειδικά το γυναικείο κοινό. Αρα, όσες τηλεθεάτριες έχουν καλή μνήμη και τον είδαν φέτος στο «Power οf Love» δικαίως θα σιγοτραγούδησαν: «Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω...»

Πηγή: Espresso