Το κορμί της Ιγγλέζου στις κορυφές της Πίνδου

Το κορμί της Ιγγλέζου στις κορυφές της Πίνδου
Ενημερώθηκε: 14/09/18 - 10:17

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ασημίνα Ιγγλέζου σε σέξι φωτογραφίσεις, ωστόσο τούτη τη φορά πρωτοστάτησε σε κάτι διαφορετικό.

Η σέξι αθλήτρια, που ξεκίνησε την πορεία της από το μόντελινγκ και διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα στην εγχώρια showbiz, διέσχισε 12 κορυφές, από τον Γράμμο έως τους Δελφούς, για να διαφημίσει την Ελλάδα. Το πρότζεκτ στο οποίο έβαλε τη σφραγίδα της είναι το Pindus DUST (Pindus Delphi Ultra Survival Trek), μια πεζοπορική-ορειβατική διάσχιση της μεγάλης ελληνικής οροσειράς.

1

Η Ασημίνα ακολούθησε μια προσχεδιασμένη διαδρομή 650 χιλιομέτρων μέσα από μονοπάτια, δρόμους αλλά και πάνω σε απόκρημνες κορυφογραμμές και δύσβατα δάση, ενώνοντας το βορειότερο άκρο της ελληνικής επικράτειας με τους εμβληματικούς Δελφούς, όπου έφτασε στις 5 Αυγούστου, ύστερα από 16 ημέρες πορείας και περιπλάνησης. Η προσπάθεια καταγράφηκε με κάθε δυνατό τρόπο και με χρήση δορυφορικά υποστηριζόμενων οργάνων προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του εγχειρήματός της.

2

Οπως αναφέρει το lamiareport.gr, απώτερος σκοπός του DUST, πέρα από την αθλητική διάσταση του εγχειρήματος, ήταν η ανάδειξη της Πίνδου και της ορεινής Ελλάδας γενικότερα μέσα από μια περιπέτεια στο μεγαλύτερο μορφολογικό στοιχείο της χώρας μας, το οποίο είναι ορατό από το Διάστημα.