Κώστας Ευριπώτης: Όλα τα νεότερα για την υγεία του

Κώστας Ευριπώτης: Όλα τα νεότερα για την υγεία του
Ενημερώθηκε: 26/05/18 - 12:48

Κώστας Ευριπιώτης: Σήμερα στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ο Σπύρος Πούλης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά για την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» δεν ένιωσε καλά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο που και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

«Ο Κώστας μας έκανε μια λαχτάρα. Ο Κώστας είναι δυνατό παιδί και στο παρελθόν είχε ένα τρομερό ατύχημα πριν χρόνια πολλά. Βγήκε και από εκεί πιο δυνατός. Τώρα είχε ένα πρόβλημα, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των προβών που ετοιμαζόμασταν για το καλοκαίρι. Πήγε στο νοσοκομείο. Έγινε μια επέμβαση. Όλα πήγαν καλά μας είπαν. Όλοι είναι ευχαριστημένοι από ότι φαίνεται. Απλά δεν μπορεί να συνεχίσει το καλοκαίρι γιατί πρέπει να αναρρώσει να ξεκουραστεί. Λογικά το χειμώνα θα είμαστε μαζί. Νομίζω θα είναι εντάξει τα πράγματα και θα συνεχίσει.

Ήταν εντελώς ξαφνικό. Ο άνθρωπος ήταν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την προηγούμενη παράσταση. Όταν ήταν στις πρόβες για το Αθηνά αισθάνθηκε κάπως, πήγε τον είδαν, του είπαν ότι κάτι πρέπει να κάνουμε σύντομα. Έγινε η επέμβαση. Πήγε καλά. Μιλήσαμε μαζί του όλοι στο θέατρο, αστειευτήκαμε, τον ακούσαμε πολύ καλά. Μας είπε ο ίδιος πως δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να συνεχίσει. Έπρεπε να αρχίσουμε κι εμείς σε 5 μέρες. Ήταν ευδιάθετος, ήταν καλά», είπε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Σπύρος Πούλης.