Μένιος Φουρθιώτης: «Ξαναχτυπά» και... ρίχνει τρελό ΚΡΑΞΙΜΟ στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Μένιος Φουρθιώτης: «Ξαναχτυπά» και... ρίχνει τρελό ΚΡΑΞΙΜΟ στον Πέτρο Κωστόπουλο!
Ενημερώθηκε: 24/03/19 - 14:31

Μένιος Φουρθιώτης: Με ένα μακροσκελές κείμενο του στο Facebook ο παρουσιαστής του Epsilon αποκαθηλώνει τον Πέτρο Κωστόπουλο, του οποίου η εκπομπή στο Open έχει σημειώσει «πολικές θερμοκρασίες» σε τηλεθέαση.

Στο κείμενο του ουσιαστικά ο παρουσιαστής αφήνει «αιχμές» σχετικά και με του Ιβάν Σαββίδη στην στελέχωση του καναλιού του μετά και την σχετική κόντρα που είχε δημιουργηθεί μετά την απόλυση του από το κανάλι μετά από δικαστική απόφαση. Ενώ, για τον άλλοτε «βασιλιά του lifestyle» στα 90's, ο παρουσιαστής δεν... μασάει τα λόγια του και τον προτρέπει να «πάει σπίτι του» γιατί «απλά δεν κάνει», όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το ποστ του Μένιου Φουρθιώτη:

 

Οι επιλογές που εμπεριέχουν προσωπικά θέλω μεταξύ των άλλων "μίσος" "κακία" και άκρως αντιεπαγγελματισμό που είναι κόντρα στα εταιρικά συμφέροντα ενός σταθμού και ενός επιχειρηματία , ο κόσμος επιλέγει να γυρίσει στην πλάτη σε αυτούς που πράττουν ενάντια στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού και ενάντια στα εταιρικά συμφέροντα ενός σταθμού και ενός επιχειρηματία , 1η απόπειρα η Τζωρτζέλα 3% , 2η απόπειρα με τον Κωστόπουλο ως 2% , για τις επιλογές των στελεχών το τηλεοπτικό κοινό μίλησε .... Όσα λεφτά και αν έχεις , όποιος και όποια νομίζεις ότι είσαι ο κόσμος απλά σου λέει πήγαινε σπίτι σου....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ, εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι τα συγκεκριμένα στελέχη εκδιώκθηκαν από τον ΑΝΤ1 , τον ALPHA , το STAR , το SKAI και παλαιότερα το MEGA και την EΡΤ .... λέτε ότι όλοι οι επιχειρηματίες των ως άνω σταθμών να έκαναν λάθος που τα συγκεκριμένα στελέχη του OPEN τους έδιωξαν κλωτσιζών σε μία νύχτα???? Πολλά τα λεφτά που έφυγαν και συνεχίζουν να φεύγουν .... με αποτέλεσμα αποτυχίας..... Εμείς κρινόμαστε και μας επιλέγει ο κόσμος , το κοινό πρέπει να το σέβεσαι και να το ακούς και όχι να του επιβάλεις τις προσωπικές σου φιλίες... Κρίμα για την ζώνη του Σαββατοκύριακου του OPEN (ΠΡΩΗΝ EPSILON TV) που 6 χρόνια ο κόσμος την αγάπησε και την στήριξε και τα αποτελέσματα είναι καταγεγραμμένα στη AGB-NIELSEN, όπως βεβαίως και οι φετινές αποτυχίες των στελεχών που θα μείνουν στην ΙΣΤΟΡΙΑ για την Αρνητική τηλεθέαση, γιατί "ότι λάμπει...δεν είναι χρυσός"...