Νέες δηλώσεις Καζαριάν για το ροζ βίντεο: Ξέρω ποιος το έκανε, αλλά...

Σε συνέντευξη της η Ειρήνη Καζαριάν, μίλησε για ακόμα μία φορά για το ροζ βίντεο
Ενημερώθηκε: 14/02/19 - 20:49

Σε συνέντευξη της η Ειρήνη Καζαριάν, μίλησε για ακόμα μία φορά για το ροζ βίντεο, είδηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η είδηση έφερε τη νικήτρια του Greece Next Top Model, πρωταγωνίστρια σε σκληρό ροζ βίντεο μαζί με έναν εκ των κριτών του GNTM, κάτι που η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά,από την πρώτη στιγμή.

Σε νέα της συνέντευξη στο περιοδικό «In Style», περιγράφει το τι έγινε, αλλά και το ποιος πιστεύει 

«Ξύπνησα ένα πρωί και οι φίλες μου μου είχαν στείλει τη δημοσίευση. Το είδα και θύμωσα πολύ, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι 21 ετών που μόλις ξεκινάει την πορεία του. Τηλεφώνησα στο δικηγόρο μου και αυτή η διαδικασία πήρε τον δρόμο της. 

Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο. Οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι επειδή κάποιος ταύτισε το όνομα του παιδιού τους με κάτι τόσο χυδαίο. Όμως, ποτέ δεν πίστεψαν πως ήμουν εγώ. Δεν χρειάστηκε να τους πείσω για κάτι».

Και συνέχισε:

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω μήνυση. Ξέρω ποιος το έκανε. Έχει κάνει κι άλλα αυτός ο άνθρωπος. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ παραπάνω με αυτό το θέμα. Θέλω να το αφήσω να ξεχαστεί και να ξεκινήσω την καριέρα μου.

Στην αρχή φοβήθηκα πολύ μήπως μου κοστίσει επαγγελματικά. Δεν στοχοποίησε μόνο εμένα, αλλά κι άλλους ανθρώπους από το show. Πιστεύω ότι ήθελαν να αμαυρώσουν όλο το project. Το καλό είναι πως δεν έχει επηρεάσει κανέναν μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας».