Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκλονισμένη με τη μάνα που έχασε την οικογένειά της στο Μάτι

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκλονισμένη με τη μάνα που έχασε την οικογένειά της στο Μάτι
Ενημερώθηκε: 26/07/18 - 11:53

Ειδήσεις - Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η μητέρα που έχασε τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά της στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκλονίστηκε τόσο από τα λόγια τους που τα πόσταρε στο Instagram γράφοντας:

 «Τα λόγια της μάνας που έχασε τον άντρα της και τα δυο της παιδιά, στον εφιάλτη ,θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου .Η ζωή θα συνεχιστεί για εμάς που όλες αυτές τις μέρες προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε .Γι αυτούς τους ανθρώπους όμως που έμειναν πίσω ,τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Κι αν στεγνώσουν τα δάκρυα όλων μας γι αυτή την τραγωδία ,να μην ξεχάσουμε ότι πρέπει να είμαστε άνθρωποι ΠΑΝΤΑ!Σκύβω το κεφάλι.. Είμαι μικρή μπροστά Σ αυτή την μάνα ..Στον πατέρα ,στον αδερφό ,στην αδερφή, στην φίλη ,στον φίλο, στον γιο, στην κόρη.. Σε αυτούς που έμειναν πίσω ..Στέλνω όμως με όλη μου την καρδιά ,την αγάπη, τις προσευχές μου και τα βαθιά μου συλλυπητήρια».

 

Τα λόγια της μάνας που έχασε τον άντρα της και τα δυο της παιδιά,στον εφιάλτη ,θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου .Η ζωή θα συνεχιστεί για εμάς που όλες αυτές τις μέρες προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε .Γι αυτούς τους ανθρώπους όμως που έμειναν πίσω ,τίποτα δεν θα είναι το ίδιο .Κι αν στεγνώσουν τα δάκρυα όλων μας γι αυτή την τραγωδία ,να μην ξεχάσουμε ότι πρέπει να είμαστε άνθρωποι ΠΑΝΤΑ! Σκύβω το κεφάλι..Είμαι μικρή μπροστά Σ αυτή την μάνα ..Στον πατέρα ,στον αδερφό ,στην αδερφή,στην φίλη ,στον φίλο,στον γιο,στην κόρη..Σε αυτούς που έμειναν πίσω .. Στέλνω όμως με όλη μου την καρδιά ,την αγάπη,τις προσευχές μου και τα βαθιά μου συλλυπητήρια .. #nohashtags

A post shared by Doretta Papadimitriou (@doretta3123) on