Ο Ατσούν Ιλιτζαλί δεν γούσταρε τον Ντάνο για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις

Ο Ατσούν Ιλιτζαλί δεν γούσταρε τον Ντάνο για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις
Ενημερώθηκε: 31/01/18 - 15:12

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί γιατί ο Ατσούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός του survivor δεν αξιοποίησε το ισχυρό χαρτί που είχε στα χέρια του και δεν ήταν άλλο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Ντάνος αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος στο survivor, ψηφίστηκε από χιλιάδες τηλεθεατές για να είναι ο νικητής και στην ουσία εκτίναξε την τηλεθέαση του reality επιβίωσης. Όπως είναι φυσικό όλοι θεωρούσαν ότι ο Ατσούν Ιλιτζαλί θα αξιοποιούσε τον Ντάνο βάζοντάς τον σε ένα πόστο που θα του έφερνε θεαματικότητα και κέρδη.

Τα πράγματα πήραν όμως διαφορετική τροπή, αφού όχι μόνο ο Ντάνος δεν εντάχθηκε σε κάποια παραγωγή του Τούρκου, αλλά αποχώρησε και από τον ΣΚΑΙ κλείνοντας συμφωνία για να υποδυθεί έναν ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Το τατουάζ» του Alpha το οποίο μάλιστα προβάλλεται και απέναντι από το  survivor.

Σύμφωνα με την Espresso ο λόγος που ο Τούρκος δεν γούσταρε ουσιαστικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Το όλο θέμα άρχισε με την στάση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο παιχνίδι, ο οποίος πριν και μετά τα αγωνίσματα έκανε τον σταυρό του. Ο Τούρκος από τότε είχε ενοχληθεί και ήθελε να παρέμβει, αλλά η αποδοχή που είχε ο Ντάνος και τα νούμερα που έφερνε στην παραγωγή και τον ΣΚΑΙ δεν του επέτρεψαν να παρέμβει.

Η κίνηση που ουσιαστικά έκοψε κάθε σχέση με τον Τούρκο παραγωγό ήρθε στον μεγάλο τελικό. Πιο συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφιέρωσε την νίκη του στον Θεό κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε τον Ατσούν Ιλιτζαλί και αποφάσισε να μην συνεργαστεί μαζί του.