Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά στις φήμες για την υγεία του

Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά στις φήμες για την υγεία του
Ενημερώθηκε: 18/06/19 - 12:49

Κυκλοφορούν φήμες το τελευταίο διάστημα που αναφέρουν ότι η υγεία του Γιάννη Λάτσιου έχει κλονιστεί.

Ο Γιάννης Λάτσιος με τον έντονο, αλλά συνάμα κομψό τρόπο που τοποθετείται πάντα απάντησε στις φήμες μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. 

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρεμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. 
 
Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής
».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρεμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.

A post shared by Giannis Latsios (@giannislatsios) on