Ο Τζορτζ Κλούνει επιστρέφει στη τηλεόραση έναντι αστρονομικού ποσού

Ο Τζορτζ Κλούνει επιστρέφει στη τηλεόραση έναντι αστρονομικού ποσού
Ενημερώθηκε: 14/01/18 - 11:40

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ επανέρχεται στην τηλεόραση 20 χρόνια μετά το τέλος του Δρ.Ρος «Στην Εντατική». Ο αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει για την μεταφορά του αντιπολεμικού μυθιστορήματος «Catch-22», με αμοιβή 1 εκατ. δολάρια το επεισόδιο.

Η επάνοδος του Τζορτζ Κλούνει στη τηλεόραση θα είναι αρκετά σύντομη καθώς η σειρά που βασίζεται στο γνωστό αντιπολεμικό μυθιστόρημα του Τζόζεφ Χέλερ, θα είναι μόλις 6 επεισόδια. Αυτό ανακοίνωσε σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter η Έιμι Πάουελ, πρόεδρος των κινηματογραφικών στούντιο Paramount Television, που παράγει τη σειρά μαζί με εταιρία παραγωγής Anonymous Content.

ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΠΑΙΚΤΡΙΑΣ ΤΟΥ MY STYLE ROCKS

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη με τον ιστότοπο για βίντεο Hulu, ανακοίνωσε στο AFP καλά ενημερωμένη πηγή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες αμερικανικών μέσων ενημέρωσης. 

Το μυθιστόρημα του Τζόζεφ Χέλερ, που έχει ήδη διασκευαστεί στον κινηματογράφο από τον σκηνοθέτη Μάικ Νίκολς (1970), εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου και αφηγείται την εναλλακτική ιστορία του αμερικανού αεροπόρου Γιοσάριαν που προσπαθεί να γλιτώσει από τις μάχες παριστάνοντας τον τρελό.