Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κόζαρη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους και οι λαμπεροί καλεσμένοι!

 
  Σε ένα υπέροχο άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, στην Αίγινα, έγινε σήμερα (27/5) ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη.   O γάμος έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων σε μία μοναδική τοποθεσία παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων αλλά και πέντε κουμπάρων.  Μεταξύ των προσκεκλημένων του ζευγαριού είδαμε τις απαστράπτουσες Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Τόνια Σωτηροπούλου που φορούσε μία υπέροχη ροζ τουαλέτα και συνοδευόταν από τον Κωστή Μαραβέγια.  Στον γάμο επίσ

Ενημερώθηκε: 27/05/23 - 20:52

Σε ένα υπέροχο άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, στην Αίγινα, έγινε σήμερα (27/5) ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη.

O γάμος έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων σε μία μοναδική τοποθεσία παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων αλλά και πέντε κουμπάρων.

Μεταξύ των προσκεκλημένων του ζευγαριού είδαμε τις απαστράπτουσες Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Τόνια Σωτηροπούλου που φορούσε μία υπέροχη ροζ τουαλέτα και συνοδευόταν από τον Κωστή Μαραβέγια.

Στον γάμο επίσης το παρών έδωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, η Έλενα Παπαρίζου που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, η Ματίνα Νικολάου που κατέφθασε με τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφύρη, ο Κώστας Κόκλας, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με ένα αυτοκίνητο αντίκα και ο Πάνος Μουζουράκης έτρεξε στην πόρτα για να την υποδεχθεί και να την οδηγήσει στο σημείο όπου θα γινόταν το μυστήριο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ