Πάολα: Αποκάλυψη! Θα εγκαταλείψει το τραγούδι

Πάολα: Αποκάλυψη! Θα εγκαταλείψει το τραγούδι
Ενημερώθηκε: 25/02/18 - 18:58

Πάολα: Φήμες θέλουν την αγαπημένη τραγουδίστρια να εγλαταλείπει το τραγούδι και να επιστρέφει στην Χαλκιδική για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και συγκεκριμμένα με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχουν δημιουργήσει μαζί με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα της κόρης της Παολίνας.

Το γεγονός ότι ποτέ της δεν αποζήτησε τη δημοσιότητα, κάνει πολλούς να ισχυριστούν πως δεν αποκλείεται εν μια νυκτί να τα αφήσει όλα και να επιστρέψει στο χωριό Συκιά της Χαλκιδικής. «Είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό της, αφού το μέρος αυτό κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της στο περιοδικό ciao. «Πρόσφατα μάλιστα ακούστηκε πως υπάρχει πιθανότητα η Πάολα να εγκαταλείψει τις πίστες και να επιστρέψει στη γενέτειρα της και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Στην υγειά μας ρε παιδιά:Σάρωσε η Πάολα με την Ελληνίδα Τζάνις Τζόπλιν

«Όπως λέγεται, εκεί μαζί με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα της κόρης της Παολίνας , Φώτη Ζογλοπίτη, έχουν δημιουργήσει ενοικιαζόμενα δωμάτια τα οποία θα λειτουργούν το καλοκαίρι και εργαζόμενοι θα είναι ως επί το πλείστον κάτοικοι της περιοχής. «Θα ήθελε να αφήσει τις πίστες στο απόγειο της καριέρας της, ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση», αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ να εκφράζει την αγάπη του στην Πάολα, αφού με τα τραγούδια της άγγιξε τις ψυχές τους.

Πηγή: Χάι