Πάρτι οργίων σε μεζονέτα γνωστής παρουσιάστριας

Πάρτι οργίων σε μεζονέτα γνωστής παρουσιάστριας
Ενημερώθηκε: 21/08/18 - 10:33

Μια πικάντικη ιστορία καλοκαιριού αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της, παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έδωσε σε φίλη τα κλειδιά του πατρικού για να το προσέχει και εκείνη το μετέτρεψε σε μεζονέτα οργίων!

Δίχως να γνωρίζει την αδυναμία της φιλενάδας της, η οποία κινείται επίσης στον χώρο της showbiz και ασχολείται με τη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις, για πονηρές περιπέτειες, η πασίγνωστη παρουσιάστρια πέταξε για το εξωτερικό έχοντας το κεφάλι της ήσυχο. Της εμπιστεύθηκε τα κλειδιά του σπιτιού για να ποτίζει τα λουλούδια της και, κυρίως, για να ανοίγει τα παράθυρα, αποτρέποντας έτσι πιθανό «χτύπημα” από διαρρήκτες, που μπουκάρουν κάθε καλοκαίρι σε κλειστές κατοικίες.

Η δημοσιογράφος για να μην πηγαινοέρχεται μετακόμισε προσωρινά στην πολυτελή μεζονέτα, όπου σχεδόν κάθε βράδυ οργάνωνε και άλλο …πάρτι. Οι ερωτικές περιπτύξεις της παρέας άρχιζαν από νωρίς και έσβηναν σχεδόν με την ανατολή του ηλίου. Οι επισκέπτες, διαφορετικοί κάθε φορά, το γλεντούσαν με την καρδιά τους! Το ίδιο και η διοργανώτρια των πάρτι.

Το θέμα είναι, σύμφωνα πάντα με την Espresso, ότι οι γλεντζέδες δεν έκλειναν τις μπαλκονόπορτες και οι γείτονες για δύο εβδομάδες δεν έκλεισαν μάτι. Επιστρέφοντας από τις διακοπές της η παρουσιάστρια, η οποία δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τη σχολιάσουν, με το που έβαλε το κλειδί στην πόρτα πετάχτηκε έξω όλη η γειτονιά. Εκείνη έπαθε σοκ μόλις πληροφορήθηκε αυτά που συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της όσο έλειπε. Ωστόσο, εντός της οικίας όλα ήταν καθαρά και τακτοποιημένα, τα ίχνη είχαν σβηστεί…