Σάκης Ρουβάς: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

 
Σάκης Ρουβάς: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ενημερώθηκε: 12/02/22 - 23:35

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μάλιστα κάποιες δηλώσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο γνωρίζεται προσωπικά, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Όταν έσκασε η βόμβα έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη. Αυτό είναι το δικό μου βίωμα από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πάρα πολύ να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λέγονταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μια κόλαση. Πραγματικά λυπήθηκα. Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος με την αλήθεια τη δική μου. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Εγώ μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη.

Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που προφανώς πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει μιας θεραπείας…

Θέλω να είμαι τελείως ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Αυτό που του συμβαίνει λυπάμαι. Φαντάζομαι ότι όλοι βάζουμε το χέρι μας για να μας συμβεί κάτι, όμως δεν μπορώ να τον κρίνω κιόλας. Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Σάκης Ρουβάς με μια ανάρτηση στο Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε και παράλληλα να τονίσει πως βρίσκεται στο πλευρό των θυμάτων.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα.

Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ