Σμαράγδα Καρύδη: Στο πλευρό του Αθερίδη στην πρεμιέρα του

 
Σμαράγδα Καρύδη: Στο πλευρό του Αθερίδη στην πρεμιέρα του

Ενημερώθηκε: 20/06/22 - 13:49

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Στηρίζει ο ένας τον άλλον και είναι στο πλευρό του ενώ ο ανταγωνισμός λόγω του ίδιου επαγγέλματος δεν υπάρχει σε αυτή τη σχέση. Ο ηθοποιός έκανε πρεμιέρα με την επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο Άλσος και η Σμαράγδα Καρύδη ήταν εκεί. Μετά το τέλος της παράστασης πόζαραν αγκαλιά και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό μας φακό.

Όταν πρόσφατα ρωτήθηκε γιατί δεν παντρεύεται με την ηθοποιό είχε πει: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο, είναι γνωστό, δεν ήταν αποκάλυψη. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν θα ξαναδοκιμάσω για να πετύχει. Είμαι και άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό και παρόλα αυτά το μυστήριο δεν το τίμησα, όπως έπρεπε, δεν θα δοκιμάσω, για να ξαναποτύχω. Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε.

Ήρθαν και κουμπώσουν πολλά πράγματα με την Σμαράγδα. Αν δεν ήταν έτσι η Σμαράγδα, το πιθανότερο δεν θα ήμασταν μαζί. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με τη Σμαράγδα, ήταν πως θα το πω στην Ελένη. Στη Σμαράγδα με ενοχλεί η φασαρία. Κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό μπορεί να κάνει φασαρία».

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ