Τελικός Nomads 2: Ο Στέλιος Χανταμπάκης ο μεγάλος νικητής

 
Τελικός Nomads 2: Ο  Στέλιος Χανταμπάκης ο μεγάλος νικητής

Ενημερώθηκε: 24/12/18 - 01:25

Σε αντρική υπόθεση εξελίχθηκε ο μεγάλος τελικός του Nomads 2. Ο Γρηγόρης Μόργκαν και ο Στέλιος Χανταμπάκης που είχαν περάσει στον τελικό, πάλεψαν σκληρά αφήνοντας πίσω τις δύο κοπέλες, την Ντάρια Τουρόβνικ και την Αθηνά Κωστόπουλου, που είχαν περάσει μαζί τους στην τετράδα.

Τελικά ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Nomads 2 κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Η εξέλιξη του μεγάλου τελικού ήταν ένα θρίλερ.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν ήταν ο νικητής στο πρώτο αγώνισμα και διάλεξε ως πλεονέκτημα του στην τελική πίστα λιγότερα κομμάτια στο παζλ. Στο παιχνίδι μνήμης που ακολούθησε νικητής ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης ζητώντας αυτή τη φορά ως πλεονέκτημα, τα βαρέλια του τελικού αγωνίσματος να έχουν μεγαλύτερη διάμετρο. Στο αμέσως επόμενο αγώνισμα οι παίκτες προσπάθησαν 3 μπάλες να τις μετακινούν μέσα σε ένα γουόκ. Ο Γρηγόρης Μόργκαν διάλεξε να έχει το προβάδισμα των λιγότερων στόχων στην τελική πίστα. Στο τέταρτο αγώνισμα Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης προσπάθησαν να σύρουν τους δίσκους τους μέχρι το κίτρινο πλαίσιο. Ο Γρηγόρης Μόργκαν κέρδισε και τρίτο πλεονέκτημα, ένα γράμμα σηκωμένο στον τελικό στόχο.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν κατάφερε να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στην τελική κούρσα. Ο τελευταίος όμως στόχος αποδείχθηκε ο εφιάλτης του, αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το προβάδισμα του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης γύρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας σερί τους στόχους και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Nomads, κερδίζοντας, όπως είπαμε και παραπάνω, το έπαθλο των 150.000 ευρώ.